Pamukkale CityExpo Fuarı’nda tanıtılıyor – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale CityExpo Fuarı’nda tanıtılıyor

Pamukkale CityExpo Fuarı’nda tanıtılıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Kasım 2021 Cuma - 18:07Güncelleme: 12 Kasım 2021 Cuma - 19:08
Pamukkale CityExpo Fuarı’nda tanıtılıyor

Antalya’da düzenlenen CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı devam ederken, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, fuara sadece belediyelerin değil firmaların da katıldığını belirterek, “Birçok firma ile temas kuruluyor. Bu temaslar hizmetin daha kaliteli ve daha uygun şekilde yapılması açısından önemli” dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği’nce düzenlenen CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’na sürüyor. Pamukkale Belediyesi’nin de katıldığı fuarda Karahayıt, tarihi Laodikeia, Hierapolis ve Antik Tiyatro’nun yanı sıra Seyir Tepesi Şehir Ormanı tanıtılıyor. Pamukkale’de yetiştirilen kekik başta olmak üzere, lavanta, nar, nar suyu ve ayvaları tatma imkânı bulan ziyaretçiler, Pamukkale’nin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldı.

 

ZİYARETÇİLERDEN PAMUKKALE STANDINA İLGİ

Fuara Ankara’dan gelen İsmet Uzunkulaoğlu, “Fuardaki tüm stantları gezdim. Pamukkale Belediyesinin standını çok beğendim. Son derece güzel ve ışıl ışıl geldi bana. Kekik ve nar çok güzel. Pamukkale’ye daha önce gitmiştim, ama standı görünce tekrar gitmek isteği duydum” dedi. Yağmur İnci ise Antalya’da yaşadığını belirterek, “Aslen Denizliliyim. Fuarı gezmeye geldiğimde Pamukkale Belediyesinin standını gördüm, mutlu oldum. Nar suyu çok lezzetliydi, ayvamızı, narımızı, kekik, lavanta bunların tanıtılması çok güzel olmuş. Pamukkale Belediyesine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Simay Düzgün ise “Pamukkale çok güzel. Bu güzellikleri fuarda görmek beni mutlu etti. Fuarda hem Pamukkale’nin güzelliklerini gördüm hem de ilçede yetişen ürünlerin tadına bakma imkânı buldum” değerlendirmesinde bulundu.

“PAMUKKALE’Yİ TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

CityExpo Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarının her geçen yıl büyüyen ve daha çok ilgi gören bir fuar olduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, şöyle konuştu:

“Bu yıl 9.’su düzenlenen fuarda yer almamız gerektiğini düşündük. Bu fuar Pamukkale’mizi tanıtmak için güzel bir fırsat. Açtığımız standda ilçemizin tüm güzelliklerinin yanı sıra Pamukkale’de yetiştirilen kekik, lavanta, nar, nar suyu ve ayva gibi ürünlerin de tanıtımını yapıyoruz. Fuara sadece belediyeler katılmıyor. Birçok firma ile temas kuruluyor. Bu temaslar hizmetin daha kaliteli ve daha uygun şekilde yapılması açısından önemli. Biz ilçemizi her fırsatta daha çok tanınır hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.”