Pamukkale Belediyespor’un voleyboldaki hedefi Sultanlar Ligi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyespor’un voleyboldaki hedefi Sultanlar Ligi

Pamukkale Belediyespor’un voleyboldaki hedefi Sultanlar Ligi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Aralık 2022 Pazartesi - 14:52Güncelleme: 5 Aralık 2022 Pazartesi - 14:52
Pamukkale Belediyespor’un voleyboldaki hedefi Sultanlar Ligi

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 8. Grup’ta mücadele eden Pamukkale Belediyespor, ilk yarıyı ikinci sırada tamamlarken, Başantrenör Savaş Salgın hedeflerinin Sultanlar Ligi’ne yükselmek olduğunu belirtti.

Denizli’yi Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde temsil eden Pamukkale Belediyespor, ilk yarının son maçında Denizli Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Mavi-beyazlılar karşılaşmayı 3-0 kazanarak puanını 20 yaptı ve devreyi lider Açı Koleji’nin ardında bitirdi.

“SULTANLAR LİGİ’NE ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Savaş Salgın takımın hedefe ulaşması için sezonun ilk devresinde alınan sonuçların kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Sezonun ilk yarısında yalnızca bir yenilgi aldıklarını anımsatan Salgın, “Ligde şu an için iyi durumdayız. İkinci yarı öncesi 3 ya da 4 takviye yapmak istiyoruz. Bu takviyeler ile birlikte hedefimiz ilk iki sırada yer alarak play-offlar’da da başarılı olup bir üst lige çıkmak. Oradan da sultanlar ligine çıkmak istiyoruz. Başta Pamukkale Belediye Başkanı ve Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı Avni Örki olmak üzere, kulüp başkanımız Ayhan Soyfidan ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca seyircimize de çok teşekkür ederiz” dedi.

Pamukkale Belediyespor, Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi’nin ikinci yarısının ilk maçında, 11 Aralık pazar günü deplasmanda Antalya Megaspor ile karşılaşacak.

KİCK BOKS’TA 2 MADALYA

Öte yandan, Denizli Kick Boks Ligi 4. Etap Şampiyonası Pamukkale Belediyesinin destekleriyle Hasan Güngör Spor Salonu’nda hafta sonunda gerçekleştirildi. 32 ilden 800 sporcunun katıldığı şampiyonada 85 kilogramda Genç Erkekler KickLight kategorisinde mücadele eden Ahmet Burak Canbeldek, altın madalya kazandı. Görkem Duman ise 75 kilogram KickLight kategorisinde gümüş madalyanın sahibi oldu.