Pamukkale Belediyespor’un dartçılarından 18 madalya – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyespor’un dartçılarından 18 madalya

Pamukkale Belediyespor’un dartçılarından 18 madalya

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Aralık 2021 Pazartesi - 12:07Güncelleme: 20 Aralık 2021 Pazartesi - 12:17
Pamukkale Belediyespor’un dartçılarından 18 madalya

Pamukkale Belediyespor Dart Takımı, Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 3. Ayak Bölge Turnuvası’nda 9 birincilik, 6 ikincilik ve 3 de üçüncülük elde etti.

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu’nca düzenlenen Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 3. Ayak Bölge Turnuvası 18-19 Aralık’ta Denizli’de yapıldı. Kınıklı KYK Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada, 6 kategoride 216 sporcu mücadele etti.

Pamukkale Belediyespor Kulübü Dart Takımı, antrenör Murat Dirier önderliğinde Ceylin Ataş, Esma Doğan, Zehra Gemi, Pınar Önay, Ömer Türkarslan, Harun Salih Turgut, Hasan Mert Arslan, Cevdet Murat Özçelik, Emin Furkan Şahin, Ömer Özler, Gül Yılmaz ve Ayşe Bodur ile yarıştı.

DARTÇILARDAN 18 DERECE GELDİ

Pamukkale Belediyespor Dart Takımı turnuvayı 18 dereceyle tamamladı. İlk gün yıldız kızlarda Zehra Gemi birinci, genç kızlar Zehra Gemi birinci, genç kızlarda Esma Doğan üçüncü, genç erkekler Hasan Mert Arslan üçüncü, kadınlarda Ayşe Bodur birinci, erkekler Emin Furkan Şahin birinci, kadınlarda Zehra Gemi ikinci oldu.

İkinci günde ise, yıldız kızlarda Ceylin Ataş ikinciliği, yıldız kızlarda Esma Doğan üçüncülüğü, yıldız erkeklerde Ömer Türkarslan birinciliği, genç kızlarda Zehra Gemi birinciliği, genç erkeklerde Ömer Özler birinciliği, genç erkekler Harun Salih Turgut üçüncülüğü, kadınlarda Zehra Gemi birinciliği, kadınlarda Ayşe Bodur ikinciliği, kadınlarda Ceylin Ataş üçüncülüğü, erkekler Emin Furkan Şahin birinciliği, erkeklerde Ömer Özler üçüncülüğü elde etti.

ÖRKİ: SPORCULARIMIZ BAŞARI GRAFİĞİNİ YÜKSELTİYOR

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediyespor çatısı altında bulunan tüm branşlarda başarı grafiğinin hızla yükseldiğini söyleyerek, sporcular ve antrenörlere emekleri için teşekkür etti.

Hafta sonunda Denizli’de gerçekleşen Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 3. Ayak Bölge Turnuvası’na Pamukkale Belediyespor'un 12 sporcuyla katılıp, 6 kategoride 18 derece elde ettiğini belirten Örki, “Dart takımımız hafta sonunda 9 adet birincilik, 3 adet ikincilik ve 6 adette üçüncülük elde ettiler. En yeni branşlarımızdan olan dart takımımızın bu başarısı bizleri bir kez daha gururlandırdı. Desteklerimizin başarıyla sonuçlandığını görmek mutluluk verici. Pamukkale Belediyesi olarak sporcularımıza olan desteklerimiz her daim devam edecektir” dedi.