Pamukkale Belediyesporlu taekwondocular madalya için tatamiye çıkacak – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesporlu taekwondocular madalya için tatamiye...

Pamukkale Belediyesporlu taekwondocular madalya için tatamiye çıkacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Eylül 2021 Pazar - 12:59Güncelleme: 12 Eylül 2021 Pazar - 12:59
Pamukkale Belediyesporlu taekwondocular madalya için tatamiye çıkacak

Pamukkale Belediyesporlu taekwondocular Ceyda Gençer, Şahin Çelebi ve Erkan Evran 15-23 Eylül arasında İstanbul’da düzenlenecek 6. Dünya Başkanlık Kupası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

İstanbul’da 15-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 6. Dünya Başkanlık Kupası’nda Pamukkale Belediyespor’dan Ceyda Gencer yıldızlar kategorisinde ve Erkan Evran ile Şahin Çelebi de büyükler kategorisinde milli takım ile Türkiye’yi temsil edecek.

“GENÇLERLE GURUR DUYUYORUZ”

Pamukkale Belediyesporlu sporcuların milli takımda görev almasının gurur verici olduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Belediyemiz çatısı altında birçok branşta sporcularımızı bir araya getirdik. Taekwondo da bu branşlarımızdan biri. Sporcularımız, tüm branşlarda olduğu gibi taekwondoda da önemli başarılara imza atıyor. Gençlerimizi spor alanında her daim destekliyoruz. Desteklerimizi de sürdüreceğiz. Geleceğimizin umudu olan gençlerimizin, sporla ilgilenerek, başarı elde etmelerinden gurur duyuyoruz. Pamukkale Belediyespor Kulübümüz sporcularından Ceyda Gençer, Şahin Çelebi ve Erkan Evran, 6.Dünya Başkanlık Kupası’nda milli takım için ter dökecek. Sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

3 SPORCU ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTI

Ceyda Gencer, Mart ayında İstanbul’da düzenlenen 46 ülkeden 1590 sporcunun mücadele ettiği 8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda, 44 kilogramda tüm rakiplerini geride bırakıp, altın madalya kazandı.

Erkan Evran ise Temmuz ayında Ankara’da 70 ilden 566 kulüp ile 1800 ün üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleşen Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda +87 kilogramda Türkiye 7’ncisi oldu. Türkiye’de 9 derecesi bulunan Şahin Çelebi ise 3 yıl önce Balkan Şampiyonluğu elde etmişti.