Pamukkale Belediyesporlu sporcular Örki ile buluştu – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesporlu sporcular Örki ile buluştu

Pamukkale Belediyesporlu sporcular Örki ile buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Haziran 2022 Çarşamba - 16:55Güncelleme: 8 Haziran 2022 Çarşamba - 17:04
Pamukkale Belediyesporlu sporcular Örki ile buluştu

Pamukkale Belediyesporlu 28 sporcu ile Başkan Avni Örki, düzenlenen bir programda buluştu.

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen programa Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile mavi-beyazlı sporcular, antrenörler ve aileleri katıldı. Spor yatırımlarını sürdürdüklerini ifade eden Örki, “2022 yılına girdiğimizden bu yana sporcularımızın her biri yüzümüzü güldürüyor” dedi.



Sporcuların başarısının motivasyonlarını yükselttiğini dile getiren Örki, “Her biriniz alanınızda aldığınız başarılar ile memleketimizin farklı köşelerindeki birçok genç kardeşimize de rol model oluyorsunuz. Sizi kendisine rol model yapan, sizin gibi olmaya çalışan nice genç kardeşimizin olduğunu bilmenizi istiyorum. Bu çok önemli bir sorumluluk. Herkese nasip olacak bir durum değil” diye konuştu.

Sporun her dalında gençlerin yanında olmaya gayret ettiklerini kaydeden Örki, konuşmasında şunları söyledi:

“Sizlerin başarısı için Pamukkale Belediye’mizin tüm imkânlarını seferber etmeye gayret ettik, bundan sonra da aynı şekilde arttırmak suretiyle devam edeceğiz. İnşallah yakın zamanda sizlerin hizmetine alacağımız spor tesislerimiz de olacak. Tek hedefimiz bireysel olarak sizlerin başarısı değil, sizler sayesinde sporla ilişkiyi olabildiğince geniş tabana yayabilmek. Bütün gençlerimizin sporla tanışmalarına vesile olma gayretindeyiz. Bu noktada da siz değerli yol arkadaşlarımızın çok büyük katkısına ihtiyacımız var. İşte sizlerin azimli çalışmalarıyla aldığınız bu kupalar, madalyalar bizlere en büyük katkı. Sadece Mayıs ayındaki başarılarınız ayrı bir gurur oldu. Başarılarının devamını diliyorum.”