Coşkun, Kadın Halter Milli Takımı antrenörü oldu – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Coşkun, Kadın Halter Milli Takımı antrenörü...

Coşkun, Kadın Halter Milli Takımı antrenörü oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Kasım 2021 Perşembe - 15:11Güncelleme: 18 Kasım 2021 Perşembe - 17:15
Coşkun, Kadın Halter Milli Takımı antrenörü oldu

Pamukkale Belediyespor Halter Takımı’nı çalıştıran Ferhat Coşkun’a federasyondan iki görev. Coşkun, Halter Federasyonu Teknik Kurul üyeliği ile Kadın Milli Takımı antrenörlüğüne getirildi.

Türkiye Halter Federasyonu Olağan Genel Kurulu’nun ardından mavi-beyazlı kulüpte antrenör olarak görev yapan Ferhat Coşkun’a 2 önemli görev verildi. Pamukkale Belediyespor’un halter antrenörü Coşkun, Türkiye Halter Federasyonu Teknik Kurul Üyeliğinin yanı sıra, Kadın Milli Takımı’nın da antrenörü oldu.

Yeni görevlerine başlayan Coşkun, Kadın Halter Milli Takımı kampındaki çalışmalar için Kocaeli’ye gitti. Coşkun, milli takımı 7-17 Aralık tarihleri arasında Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenecek Büyükler Dünya Şampiyonası’na hazırlayacak.

HALTERCİLER İDDİALI

Öte yandan Pamukkale Belediyespor’un halter branşında yer alan sporcular önemli bir organizasyona hazırlanıyorlar. Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun ölüm yıldönümü dolayısıyla Ankara Kahramankazan Belediyesi tarafından 19-21 Kasım tarihleri arasında “Belediyeler Arası Naim Süleymanoğlu Halter Anma Turnuvası” düzenlenecek.

Mavi-beyazlı kulüpten 89 kilogramda Mehmet Avcıl, 62 kilogramda Fatih Çetin, Mirza Kılınç ve Halil İbrahim Altıntaş, 109 kilogramda Ali Osman Çınlar ve 77 kilogramda Bahadır Emer madalya için mücadele verecek.