Pamukkale Belediyesporlu dartçılar final vizesini aldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesporlu dartçılar final vizesini aldı

Pamukkale Belediyesporlu dartçılar final vizesini aldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Şubat 2022 Pazar - 11:51Güncelleme: 13 Şubat 2022 Pazar - 11:52
Pamukkale Belediyesporlu dartçılar final vizesini aldı

Pamukkale Belediyespor’un dartçılar, Uşak ve Kocaeli’de yapılan grup karşılaşmalarını başarıyla tamamlayıp, Türkiye Şampiyonası için vize aldı.

Pamukkale Belediyespor’un dart branşında yer alan sporcular, öğrenim gördükleri okulları temsil ettikleri Türkiye Okullararası Dart Grup Birinciliğinden başarılı sonuçlarla döndü. Harun Salih Turgut, Eyüp Güler, Halil İbrahim Erduran, Yusuf Kaan Can, Zehra Gemi, Elif Öz ve Ayşegül Karagöz’ün yer aldığı Tekkeköy Ortaokulu kız ve erkek takımları,Uşak’ta mücadele verdi. Tekkeköy Ortaokulu, yıldız kızlarda birinci, erkeklerde ise ikinciliği elde etti.

Esma Doğan, Ceylin Ataş, Eylül Önay ve Pınar Önay’dan oluşan Yatağan Ortaokulu takımı da Kocaeli’de yarıştı. Yatağan Ortaokulu, yıldız kızlar grup birincisi olmayı başardı.

Tekkeköy Ortaokulu ve Yatağan Ortaokulu takımları, mart ayında Konya’da yapılacak Türkiye finallerinde Denizli’yi temsil edecek.

Pamukkale Belediyespor Dart Takımı Antrenörü Murat Dirier ve Yusufcan Korucu ile birlikte Yatağan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Can, Tekkeköy Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Barut gözetimine çalışmalarına devam eden sporcular, hedeflerini ilk 3 olarak belirledi.

Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, spor konusunda başarılılara imza atılmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Örki, “Kulübümüzde 13 branşta yer alan sporcularımız başarılara imza atıyor. Dart branşında da sporcularımız Uşak ve Kocaeli’de yapılan grup maçları sonrasında Türkiye’de son 20 takım arasına kaldı. Türkiye Şampiyonası’nda da derece alacaklarına inanıyorum. Biz sporun her branşında başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.