Pamukkale Belediyespor’lu dartçılar Ankara’dan 10 madalya ile döndü – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyespor’lu dartçılar Ankara’dan 10 madalya...

Pamukkale Belediyespor’lu dartçılar Ankara’dan 10 madalya ile döndü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Eylül 2021 Salı - 14:04Güncelleme: 29 Eylül 2021 Çarşamba - 13:58
Pamukkale Belediyespor’lu dartçılar Ankara’dan 10 madalya ile döndü

Pamukkale Belediyespor Dart Takımı, 24-6 Eylül tarihleri arasında Ankara’da yapılan Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 1. ayak müsabakalarından 5 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalyayla döndü.

Bir süre önce aktif hale getirilen Pamukkale Belediyespor Dart Takımı, 2021-2022 sezonunun ilk şampiyonası olan Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 1. ayak müsabakalarına katıldı. Ankara Atatürk Spor ve Sergi Sarayı Dart Salonu’nda, 24-26 Eylül tarihleri arasında yapılan şampiyonada ülke genelinden bine yakın sporcu madalya için mücadele etti.

10 MADALYAYLA DÖNDÜLER

Mavi-beyazlı takım sporcusu Ömer Türkaslan hem ilk gün hem de 2’nci gün minikler Türkiye birinciliğini elde ederken, Esma Doğan da cumartesi günkü müsabakalarda Türkiye birinciliğine uzandı. Ceylin Ataş hem yıldız kızlarda hem de genç kızlarda Türkiye şampiyonu oldu. Zehra Gemi, genç kızlar kategorisinde Türkiye İkincisi olurken, yıldız kızlar kategorisinde de Türkiye üçüncülü elde etti. Harun Salih Turgut yıldız erkeklerde, Gül Yılmaz kadınlarda ve Esma Doğan da yıldız kızlar kategorisinde Türkiye üçüncülüğünü kazandı. Bu sonuçlarla birlikte mavi-beyazlı sporcular, katıldıkları ilk turnuvadan 5 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalyayla döndü. Pamukkale Belediyesporlu dartçıların, ekim ayında Antalya’da yapılması planlanan 2. Ayak ve Akdeniz Open Turnuvası’na hazırlanacağı kaydedildi.

ÖRKİ SPORCULARI KUTLADI

Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mavi-beyazlı kulübün her geçen gün büyümeye devam ettiğini ifade ederek, “Sporun her dalında yer almayı istiyoruz. Voleybol, tekerlekli sandalye basketbol gibi takım sporlarının yanı sıra bireysel dallarda da yer alıyoruz. Dart da kulübümüzün aktif olduğu branşlardan biri. 12 başarılı sporcuyla birlikte Ankara’da yapılan şampiyonada toplam 10 madalya kazanan sporcularımızı kutluyorum. Bundan sonraki şampiyonalarda sporcularımızın hem kulübümüz, hem belediyemiz hem de Denizli’mizin adını başarıyla duyuracağına inanıyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.