Pamukkale Belediyespor’dan 4 sporcu, Ayak Tenisi Milli Takımı’na çağrıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyespor’dan 4 sporcu, Ayak Tenisi...

Pamukkale Belediyespor’dan 4 sporcu, Ayak Tenisi Milli Takımı’na çağrıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Şubat 2022 Cuma - 14:59Güncelleme: 11 Şubat 2022 Cuma - 14:59
Pamukkale Belediyespor’dan 4 sporcu, Ayak Tenisi Milli Takımı’na çağrıldı

Pamukkale Belediyespor Ayak Tenisi Takımı’ndan 4 sporcu, milli takıma çağrıldı.

Pamukkale Belediyespor Kulübü çatısı altında 13’üncü branş olarak faaliyete geçen ve Ekim-2021’de mavi-beyazlı kulübün ev sahipliğinde düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası’nı ikinci olarak tamamlayan ayak tenisi takımı, elde edilen başarılı sonuçların karşılığını sporcularına yapılan milli davet ile aldı. Ozan Barış Özdemir, Halil Mert Güven, Batuhan Cesur ve İbrahim Mert Yeşiltepe, Ayak Tenisi Milli Takımı’na davet edildi.

Ayak Tenisi Milli Takımı sporcular, Avrupa Şampiyonası öncesinde 21-28 Mart tarihleri arasında Alanya’da düzenlenen hazırlık kampına katılacak.

Alanya’da 28 Mart-1 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonaya Türk Milli Takımı ile birlikte Fransa, Romanya, İtalya, Rusya, İsveç, Slovakya, Macaristan, Moldova, Danimarka, Ukrayna, Hırvatistan, Çekya, İsrail, Azerbaycan ve KKTC katılacak.

Pamukkale Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, spor konusuna önem verdiklerini ifade ederek, “Pamukkale’mizde yaşayan gençlerin spor yapmasına imkan sağlayacak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bazı projelerimizde de sona yaklaştık. Pamukkale Belediyespor ile de birçok gencimizi sporla tanıştırıyoruz. Birçok branşta aktif olarak yer alıyoruz. 13. branş olarak geçen yıl ilk Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yaptığımız ayak tenisini aktifleştirdik. Bu takımızda yer alan 5 sporcumuzdan 4’ü ilk kez kurulan milli takıma çağrıldı. Bizim amaçlarımızdan biri milli takımlara sporcular kazandırmak. Yeni kurduğumuz branşta sporcularımızın milli takıma çağrılması bizleri gururlandırdı. Diğer branşlarımızda da milli takımlara sporcular kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız devam ediyoruz” dedi.