Pamukkale Belediyespor üç pehlivanı kadrosuna kattı – D20Haber
07.05.2024, Salı
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyespor üç pehlivanı kadrosuna...

Pamukkale Belediyespor üç pehlivanı kadrosuna kattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Eylül 2021 Çarşamba - 10:14Güncelleme: 16 Eylül 2021 Perşembe - 12:13
Pamukkale Belediyespor  üç pehlivanı kadrosuna kattı

Pamukkale Belediyespor Kulübü, 24 yaşındaki İsmail Enes Eyice, 18 yaşındaki Burhan Karabulut ve 13 yaşındaki Beytullah Sarı’yı transfer ederek yağlı güeş branşı için çalışmalarını hızlandırdı.

Güreş branşı için çalışma başlatan Pamukkale Belediye Spor Kulübü, bünyesine 24 yaşındaki İsmail Enes Eyice, 18 yaşındaki Burhan Karabulut ve 13 yaşındaki Beytullah Sarı’yı kattı.

Kulübün yeni sporcularından Eyice, Pamukkale Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde büyük orta kategorisinde üçüncü olurken, Teşvik 2 kategorisinde kol bağlayan Beytullah Sarı ise bu yıl içinde düzenlenen Kurtdere ve Akhisar güreşlerinde birincilik, Kocaeli Sekapark güreşlerinde ikincilik, Merkezefendi güreşlerinde de üçüncülük elde etti. Deste küçük boyda yer alan Burhan Karabulut da 2017 yılında Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde üçüncü olmayı başardı.

Sporcular, 18 Eylül cumartesi günü yapılacak olan Kocaeli Gebze, 3 Ekim Pazar günü gerçekleşecek Manisa Yunus Emre Belediyesi ve 10 Ekim Pazar günü Manisa Kula Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Pamukkale Belediyespor adına er meydanına cıkacak.

“SİZLERE GÜVENİYORUM”

Kulübe yeni, katılan sporcuları ağırlayan Pamukkale Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, spora ve sporculara her zaman destek verdiklerini ifade etti. Örki, “Biz sporun her dalına destek oluyoruz. Ata sporumuz olan yağlı pehlivan güreşlerinde artık sizler bizim adımıza kol bağlayacaksınız. Sizler kulübümüzde büyük başarılara imza atarak bizleri gururlandıracaksınız. Sizler, Pamukkale’den ve Denizli’den yükselen bir değer olarak Türkiye’nin dört bir tarafında adınızı ve kulübümüzün adını duyuracaksınız. Hepinizi başpehlivan olarak Kırkpınar, Elmalı, Kurtdereli, Pamukkale gibi güreşlerini kazanacağınızı inanıyor, sizlere başarılar diliyorum” dedi.