Pamukkale Belediyespor, Antalyaspor ile karşılaşacak – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyespor, Antalyaspor ile karşılaşacak

Pamukkale Belediyespor, Antalyaspor ile karşılaşacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ekim 2021 Cuma - 12:34Güncelleme: 15 Ekim 2021 Cuma - 13:09
Pamukkale Belediyespor, Antalyaspor ile karşılaşacak

Pamukkale Belediyespor, Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde sezonun ilk maçında Antalyaspor ile karşılaşacak.

Geçen sezon ilk kez mücadele ettiği 2. Ligi 4. sırada bitiren ve bu sezon 6. grupta mücadele verecek olan Pamukkale Belediyespor, ilk maçını 17 Ekim Pazar günü Denizli’de Antalyaspor ile oynayacak. Hasan Güngör Spor Salonu’ndaki karşılaşma Saat 15:00’te başlayacak. Coronavirüs tedbirleri kapsamında salon kapasitesinin yüzde 50’si kadar seyirci alınacak.

“SEZONA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Pamukkale Belediyespor Antrenörü Mehmet Ali Ayhan, hedeflerinin yükseldiğini söyleyerek, “Sezona haftanın 5 günü antrenman yaparak hazırlandık. Hazırlık maçlarında durumumuzu görme imkanı bulduk. Geçen seneye göre bu sezon hedeflerimizde yükseldi. Sezonun ilk maçı olan Antalyaspor mücadelesini kazanmak istiyoruz. Denizli halkını zorlu maçta takımımızı desteklemesini bekliyoruz” dedi.

Takım kaptanı Pınar Öztürk ise, “Takım içinde arkadaşlık ve dostluk ortamı çok güzel, birlikte olmaktan keyif alıyoruz. Denizli halkımızı hafta sonu bizi desteklemeleri için maça davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Nurcihan Karakaya ve Sedef Öğüt de, takım olarak çok güzel bir arkadaşlık havası yakaladıklarını, sezona galibiyetle başlayıp, sezonu güzel bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.

 

Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de, kadın voleybol takımının geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Denizli’yi 2. Lig’de temsil edeceğini, Denizlililerin desteğiyle başarılı bir sezon geçirileceğine inandığını ifade ederek, voleybolculara başarılar diledi.