Pamukkale Belediyesinin yabancı dil kurslarında 2. etap başvuruları başladı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinin yabancı dil kurslarında 2....

Pamukkale Belediyesinin yabancı dil kurslarında 2. etap başvuruları başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Aralık 2021 Cuma - 14:01Güncelleme: 10 Aralık 2021 Cuma - 16:45
Pamukkale Belediyesinin yabancı dil kurslarında 2. etap başvuruları başladı

Pamukkale Belediyesinin düzenlediği İngilizce ve Almanca kurslarının kış dönemi 2.etabı başvuruları başladı.

Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen ücretsiz kurslar devam ediyor. Bu kurslardan birisi olan kış dönemi yabancı dil kurslarında ikinci etap kayıtları başladı. Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi Ek Hizmet Binası’nda düzenlenecek İngilizce ve Almanca kursları, A1 başlangıç seviyesi ve A2 orta seviye olarak 2 etapta verilecek.

Kursa katılmak isteyenler başvurularını www.pamukkale.bel.tr adresi üzerinden yapılabilecek. Ücretsiz kurslara 16 yaş ve üzeri kendini geliştirmek isteyen vatandaşlar, www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesine giriş yapıp, ilgili linke tıklayarak ya da sosyal medya hesaplarında yayınlanacak başvuru linklerinden kayıtlarını kolayca oluşturabilecek.

“YABANCI DİL ESNAFLARIMIZ İÇİNDE ÖNEMLİ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, turizm ilçesi olan Pamukkale’de yabancı dil bilmenin önemli olduğunu ifade ederek, “Belediyemizce düzenlediğimiz ücretsiz İngilizce ve Almanca kursları bu nedenle büyük öneme sahip. Türkçemizi çok iyi bilmenin yanı sıra, tüm dünyada en çok geçerli sayılan İngilizce ve Almanca bilmek, sadece bir öğrenci için değil, esnafımızın için de önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu düşünceyle vatandaşlarımıza ücretsiz olarak bu fırsatı her kurs dönemimizde sunuyoruz. Yabancı dil konusunda kendisini yetiştirmek, geliştirmek isteyen 16 yaş üzeri tüm Denizlili vatandaşlarımıza açık olan ücretsiz kurslarımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.