Pamukkale Belediyesinin vezneleri hafta sonunda açık olacak – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinin vezneleri hafta sonunda açık...

Pamukkale Belediyesinin vezneleri hafta sonunda açık olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Kasım 2022 Perşembe - 16:08Güncelleme: 24 Kasım 2022 Perşembe - 16:08
Pamukkale Belediyesinin vezneleri hafta sonunda açık olacak

Pamukkale Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan reklam vergileri ile bu vergilere ait yapılandırma taksitlerinin son ödemelerinin 30 Kasım’da sona ereceğini, bu sebeple veznelerin haffa sonunda da hizmet vereceğini duyurdu.

Pamukkale Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, emlak, çevre temizlik, ilan reklam vergilerini ve bu vergilerle ilgili olarak yapılandırma taksitlerini, hafta içi mesai saatleri içerisinde YSE kavşağındaki belediye ana binasında yer alan veznelerin yanı sıra Atatürk ve Deliktaş’taki ek binalar ile Gözler Mahallesi’nde bulunan veznelerden ödenebileceği belirtildi. Tapu Müdürlüğü’ndeki ödeme noktasında yer alan vezneden de ödemelerin yapabileceği bildirildi.

Vatandaşların vergi ödemelerinde gecikme yaşamaması için hafta sonunda da veznelerin hizmet vereceği kaydedildi. 26 Kasım cumartesi ve 27 Kasım pazar günleri Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binası, Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binası ile Deliktaş ek binalarındaki vezneler vatandaşların hizmetinde olacak. Vezneler hafta sonunda 09.00 ile 17.00 saatleri arasında ödeme alacak.

Ödemelerin www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden ya da gezici vezneler aracılığıyla ödenebileceği belirtildi.

Pamukkale Belediyesi, belediye veznelerinde Paraf Karta 5 taksit, World Kart’a 2+1 taksit, Ziraat Bankası kredi kartlarına 9 taksit imkânı sunulduğu ifade edildi. Öte yandan, PTT ile Halkbank şube ve ATM’lerinden mükellef sicil no veya T.C. Kimlik Numaraları ile ödeme yapılabileceği bildirildi.