Pamukkale Belediyesi’nin kış dönemi kurslarında son başvuru tarihi 5 Ekim – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nin kış dönemi kurslarında son...

Pamukkale Belediyesi’nin kış dönemi kurslarında son başvuru tarihi 5 Ekim

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Eylül 2021 Cuma - 12:15Güncelleme: 24 Eylül 2021 Cuma - 12:15
Pamukkale Belediyesi’nin kış dönemi kurslarında son başvuru tarihi 5 Ekim

Pamukkale Belediyesi’nce, kış dönemi kursları için kayıtların başladığı, son başvuru tarihinin 5 Ekim Salı olduğu bildirildi.

Pamukkale Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen kış dönemi kursları için kayıt süreci başladı. Bu kapsamda el sanatları, biçki dikiş, seramik porselen çiçek yapımı, satranç, etkili ve hızlı okuma, Almanca (A1) seviyesi, İngilizce (A1) seviyesi, bağlama, diksiyon, ebru, halk oyunları, işaret dili, engelli vatandaşlar için kurslar verileceği belirtildi.

Farklı branşlardaki kurslara başvurular www.pamukkale.bel.tr adresi ile birlikte Pamukkale Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden de ilgili linklere ulaşılarak ya da Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi üzerindeki ek binasından başvuru yapılabildiği ifade edildi.

Öte yandan, gelen talep üzerine Dokuzkavaklar Zeybek Cami altı ve Fatih Kapalı Pazar Yeri’nde de el sanatları kursları açılacağı, kurslara katılmak isteyenlerin başvuruları ilgili mahalle muhtarlıklarına yapılabileceği bildirildi.

Katılım için son başvuru tarihinin 5 Ekim Salı olduğu, kurslarda maske, mesafe ve hijyen kuralları dikkate alınacağı kaydedildi. Ayrıca, sınıfların dezenfekte edileceği ve katılımcıların HES kodu sorgulaması da yapılacağı duyuruldu.