Pamukkale Belediyesi’nin “Hoş Geldin Bebek” projesi devam ediyor – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nin “Hoş Geldin Bebek” projesi...

Pamukkale Belediyesi’nin “Hoş Geldin Bebek” projesi devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Mart 2018 Salı - 12:35Güncelleme: 13 Mart 2018 Salı - 12:35
Pamukkale Belediyesi’nin “Hoş Geldin Bebek” projesi devam ediyor

Pamukkale Belediyesi’nin yeni bebeği olan ailelere yönelik “Hoş Geldin Bebek” projesi devam ediyor. Uygulamayla 2015 yılından bu yana 11 bini aşkın aileye ulaşıldığını bildiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bebek seti projesiyle hem ailelerin en mutlu günlerinde yanlarında olduklarını hem bebeklerin hediyelerini verdiklerini belirtti.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sosyal belediyecilik konusunda birçok örnek projeye imza attıklarını, bunlardan birisinin de “Hoş Geldin Bebek” projesi olduğunu, 2015 yılından bu yana ilçe sınırları içinde yeni bebeği olan ailelere battaniye, şampuan, pişik kremi, alt değiştirme takımı, ateş ölçer, ıslak mendil, zıbın takımı, bebek bezi gibi ürünlerden oluşan bebek seti hediye ettiklerini söyledi.

İlçe halkının her an yanında olduklarını, bebek seti hediyesi ile de bunu hissettirmek istediklerini kaydeden Gürlesin, “Vatandaşlarımızın en mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. 2015 yılından bu yana hediyelerimizi ailelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz” dedi.

Halka en iyi hizmet sunma çabalarını sürdürdüklerini vurgulayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşlarımızın zor günlerinde taziye çadırı hizmetimizle yanlarında olurken, bebek seti hediyemizle de en güzel günlerinde yanlarında olmaya devam ediyoruz. 2015 yılının Temmuz ayında başlayan projemizde bugüne kadar 11 bini aşkın aileye ulaştık. Bu projemiz hızla devam ediyor. Pamukkale Belediyesi olarak, vatandaşların sadece rutin belediyecilik hizmetleriyle değil sosyal hayatta da her zaman yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Belediyemizin güler yüzlü personeliyle sürdürdüğümüz projemiz ile yeni bebeği olan çiftlerimizin de evlerinde ziyaret ederek, hediyelerimizi veriyoruz. Projeyle her eve giriyor ve herkesin gönüllerinin hitap ediyoruz” diye konuştu.

GÖNÜLLERE DOKUNULUYOR

Pamukkale Belediyesi’nin bebek seti projesi kapsamında, Sosyal Destek Müdürlüğü personeli tarafından, İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden alınan bilgiler doğrultusunda yeni bebeği olan aileler bizzat evlerinde ziyaret ediliyor. Pamukkale Belediyesi’nin bu uygulamasının gönüllere dokunduğu söyleyen ilçe halkı, Gürlesin ve ekibine teşekkür etti.