Pamukkale Belediyesi’nin esnafa yönelik hibe destek ödemeleri devam ediyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nin esnafa yönelik hibe destek...

Pamukkale Belediyesi’nin esnafa yönelik hibe destek ödemeleri devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Temmuz 2021 Perşembe - 14:16Güncelleme: 2 Temmuz 2021 Cuma - 14:14
Pamukkale Belediyesi’nin esnafa yönelik hibe destek ödemeleri devam ediyor

Pamukkale Belediyesi’nce, esnafa yönelik hibe desteği ödemelerinin devam ettiği, başvuru sürecinin ise sürdüğü ifade edildi.

İlçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren esnafa yönelik 1400 liralık hibe desteğinde bulunma kararı alan Pamukkale Belediyesi, ödemelerin yapılmaya devam ettiğini duyurdu. Kounyla ilgili açıklama yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Başvuruların devam ettiği bu destek uygulamamızda incelemeleri tamamlanan esnaflarımızın ödemelerini yapmaya başladık. Belirlenen sektörlerdeki esnaflarımız gerekli evraklarla birlikte başvurularını kolayca yapabilirler” dedi.

KİMLER YARARLANABİLİYOR?

Pamukkale ilçesinde yer alan ve covid-19 nedeniyle faaliyetleri durdurulan ve işleri bozulan kahvehane, kafe, çay ocağı gibi yerler ile okul kantinleri, internet kafeler, lunaparklar, hamam, halı saha, spor salonu, bilardo ve oyun salonları, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta, restoran, düğün salonu, fotoğrafçı, müzisyen ve benzeri işyeri ve işletmelere tek seferde 1400 TL nakdi yardım desteğinden faydalanabilecek. Belirlenen sektörlerde faaliyet gösterdiğine dair vergi levhası ve işyeri açma ve çalışma ruhsatları ile birlikte www.pamukkale.bel.tr adresinden başvuru yapan esnafa, gerekli incelemelerden sonra 1400 TL nakdi desteği ödemesi yapılacağı kaydedildi.