Pamukkale Belediyesi’nin esnafa nakdi destek ödemesi için başvurular başladı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nin esnafa nakdi destek ödemesi...

Pamukkale Belediyesi’nin esnafa nakdi destek ödemesi için başvurular başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Haziran 2021 Salı - 16:25Güncelleme: 8 Haziran 2021 Salı - 16:25
Pamukkale Belediyesi’nin esnafa nakdi destek ödemesi için başvurular başladı

Pamukkale Belediye Meclisi tarafından esnafa yönelik verilmesi kararlaştırılan 1.400 liralık nakdi yardım için başvuru süreci başladı.

Pamukkale Belediye Meclisi’nin Haziran ayında oturumunda, covid-19 pandemisi nedeniyle faaliyetleri durdurulan ve ekonomik zarar yaşayan kahvehane, kafe, çay ocağı gibi yerler ile okul kantinleri, internet kafeler, lunaparklar, hamam, halı saha, spor salonu, bilardo ve oyun salonları, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta, restoran, düğün salonu, fotoğrafçı, müzisyen ve benzeri işyeri ve işletmelere tek seferde 1.400 TL nakdi yardım yapılması kararlaştırılmıştı. Belediyeden yapılan yeni açıklamaya göre,  vergi levhası ve işyeri açma ve çalışma ruhsatı ile birlikte yapılacak olan başvurular bugünden itibaren alınmaya başlandığı duyuruldu. Müracatların www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılabileceği, incelemeden sonra yardım almaya hak kazanan esnaflara bir defaya mahsus 1.400 TL destek bedellerinin hesaplarına aktarılacağı belirtildi.

“HAYIRLI OLSUN”

Coronavirüs nedeniyle herkesin zor zamanlar geçirdiğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bu süreçte Pamukkale Belediyesi olarak hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın yanında olduk. Süreç uzayınca bir şeyler daha yapmak gerektiğini düşündük. Son meclis toplantımızda alınan karara göre birçok sektörde faaliyet gösteren ve koronavirüs nedeniyle kayba uğrayan esnaflarımıza 1400 TL nakdi yardım yapacağız. Kıymetli esnaflarımız www.pamukkale.bel.tr adresi üzerinden kolay bir şekilde başvurularını yapabilirler. İncelemenin ardından en kısa sürede yardımları esnaflarımıza ulaştıracağız. Bu desteklerimiz esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.