Pamukkale Belediyesi’nin çocuk şenliğinde rota İstiklal ve Akhan oldu – D20Haber
10.05.2024, Cuma
15 °C / 25 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nin çocuk şenliğinde rota İstiklal...

Pamukkale Belediyesi’nin çocuk şenliğinde rota İstiklal ve Akhan oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Eylül 2017 Çarşamba - 16:06Güncelleme: 20 Eylül 2017 Çarşamba - 16:06
Pamukkale Belediyesi’nin çocuk şenliğinde rota İstiklal ve Akhan oldu

Pamukkale Belediyesi’nin çocuklara yönelik eğlence rotası bu kez İstiklal ve Akhan mahalleleri oldu. Şenliklere katılan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukları neşe içinde eğlenirken görmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği çocuk şenliğine İstiklal ve Akhan mahallelerinde devam edildi. “Pamukkale’de Çocuklar Eğleniyor” sloganıyla yollara düşen şenlik kervanının bu kez durakları İstiklal Mahallesi’nde Fitnat-Ahmet Engin İlkokulu, Akhan Mahallesi’nde ise Ahmet Gökşin İlkokulu oldu. Okulların bahçesinde kurulan stantlarda çocuklar doyasıya eğlendi. Pamukkale Belediyesi’nin şenlik alanında palyaço gösterilerinin yanı sıra, limonata ve dondurma ikramları da yapıldı. Çocuklar saatlerce oyun alanlarında eğlenmenin tadını çıkardı. Vatandaşlar ise çocuklarını şenlik alanına getirerek kurulan oyun alanlarında iyi vakit geçirmelerini sağladı.

Pamukkale Belediyesi’nin çocuk şenliğinde rota İstiklal ve Akhan oldu

“YAZ TATİLLERİNİ EĞLENCELİ GEÇİRMELERİNİ HEDEFLEDİK”

Bu arada şenliklere katılan ve “Çocuklarımızın yoğun bir eğitim hayatına girmeden doyasıya eğlenmelerini istedik” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, miniklerin eğlencesine eşlik etti. Bir ülke geleceği için çocuklara yatırım yapılması gerektiğini belirten Gürlesin, “Ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak nesiller yetiştirmek bizlerin, bugün çocuklarımıza verdiğimiz eğitimle mümkün olacaktır. Çocuklarımızı bilgi, eğlence, kültür anlamında donatarak, bugünlerde yaptığımız bir anlamda yatırımlar, geleceğimizin temelini sağlamlaştıracaktır. Pamukkale Belediyesi olarak bizlerde, eğitimde, sağlıkta, güvenlikte ve sosyal belediyecilikte kalıcı projeler üretmeye çalışıyoruz. Eğitime her anlamda destek verirken, yaz tatili boyunca da çocuklarımızın hem eğlenmesi hem öğrenmesi amacıyla ücretsiz yüzme kursları düzenledik. Pamukkale’de çocuklar eğleniyor projemizle de hafta sonları farklı iki mahallemizde şenlik düzenleyerek, çocuklarımızın yaz tatillerini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerini hedefledik” dedi.

Bu arada ilçe sınırları içerisindeki ilkokulların birinci sınıf öğrencilerine eğitim seti hediye eden Gürlesin, “İlçe halkımızın sağlıklı, güvenli, mutlu olduğu bir ilçede yaşayabilmesi için rutin belediyecilik hizmetlerimizle birlikte sosyal belediyecilik hizmetlerimizle öncülük ediyor, aynı zamanda da düzenlediğimiz eğlenceli etkinliklerle de sosyal yaşantılarına güzellik katmaya çalışıyoruz” diye konuştu.