Pamukkale Belediyesinin 1400 TL nakdi yardım başvuruları devam ediyor – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
13 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinin 1400 TL nakdi yardım...

Pamukkale Belediyesinin 1400 TL nakdi yardım başvuruları devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Haziran 2021 Salı - 13:48Güncelleme: 22 Haziran 2021 Salı - 13:48
Pamukkale Belediyesinin 1400 TL nakdi yardım başvuruları devam ediyor

Pamukkale Belediyesinin coronavirüs salgını döneminde işleri bozulan esnafa sağlayacağı 1.400 TL nakdi destek başvuruları devam ediyor.

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren, ancak coronavirüs sürecinden etkilenen esnafa yardım yapma kararı almıştı. Sözkonusu kararla, ilçede faaliyet gösteren kahvehane, kafe, çay ocağı, okul kantinleri, internet kafeler, lunapark, hamam, halı saha, spor salonu, bilardo ve oyun salonları, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta, restoran, düğün salonu, fotoğrafçı, müzisyen ve benzeri işletmelere tek seferde 1.400 TL nakdi yardım yapılacak.

Yardımdan yararlanmak isteyenler, belirlenen sektörlerde faaliyet gösterdiğine dair vergi levhası, iş yeri açma ve çalışma ruhsatları ile birlikte www.pamukkale.bel.tr adresinden başvuruda bulunabiliyor. Başvurulardan sonra yapılacak olan inceleme ile gerekli şartları sağlayan esnafların hesabına 1400 TL nakdi yardım bedeli yatırılacak.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yardımla ilgili açıklamasında, “Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Birçok sektörde faaliyet gösteren ve coronavirüs nedeniyle kayba uğrayan esnafımıza 1.400 TL nakdi yardım yapacağız. Bu konuda başvuru almaya devam ediyoruz. Esnafımız, www.pamukkale.bel.tr adresi üzerinden kolay bir şekilde başvurularını yapabilir. Bu desteklerimiz esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.