Pamukkale Belediyesine en güzel stant ödülü – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesine en güzel stant ödülü

Pamukkale Belediyesine en güzel stant ödülü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Kasım 2021 Cumartesi - 17:28Güncelleme: 13 Kasım 2021 Cumartesi - 17:37
Pamukkale Belediyesine en güzel stant ödülü

Pamukkale Belediyesi, 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda, en güzel stant yarışmasında üçüncülük ödülünü kazandı.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından organize edilen CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’na Pamukkale Belediyesi standı renk kattı. Pamukkale Belediyesi, en güzel stant kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü. Ödül töreninde Pamukkale Belediyesini başkan yardımcısı Gamze Sevgi ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Oturaklı temsil etti. Ödülü, Pamukkale Belediyesi adına başkan yardımcısı Sevgi aldı.

 

“PAMUKKALEYİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK”

CityExpo Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda Pamukkale’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Fuarda yer almak çok önemliydi. Pamukkalemizin, Denizlimizin güzelliklerini bu fuara gelen bütün katılımcılarla paylaşmak istedik. Açtığımız stantta ilçemizin tüm güzelliklerinin yanı sıra, Pamukkale’de yetiştirilen kekik, lavanta, nar, nar suyu ve ayva gibi ürünlerin de tanıtımını da gerçekleştirdik. Standımız en çok ilgi görenlerden birisi oldu. Fuar sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde de belediye kategorisinde üçüncülük ödülü kazandık. Turizmin en önemli merkezlerinden birisi olan Pamukkale’mizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için mutluyuz. Bununla yetinmeyip ilçemizi her fırsatta daha çok tanınır hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MİSAFİRLER AĞIRLANDI

Bu arada, Antalya Denizlililer Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Süleyman Doğu ile yönetim kurulu üyeleri, Pamukkale Belediyesi Standı’nı ziyaret ettiler. Doğu “Denizlili hemşehrilerimizi burada görmek bizi çok mutlu etti. Pamukkale Belediyesi örnek bir stant yapmış. Denizli’nin önemli ürünlerini burada tanıtımını gerçekleştirdiler. Denizli’nin Pamukkale’nin tanıtımını çok güzel yapmışlar. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Derneğin yönetim kurulu üyeleri Şerif Ercan ve Ali Pekgüzel de, kendilerini Pamukkale’de gibi hissettiklerini belirterek, bu güzel stant için Pamukkale Belediyesine ve ekibine teşekkür etti.