Pamukkale Belediyesi’nden yabancı dil kursları – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden yabancı dil kursları

Pamukkale Belediyesi’nden yabancı dil kursları

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Haziran 2019 Salı - 14:51Güncelleme: 18 Haziran 2019 Salı - 14:51
Pamukkale Belediyesi’nden yabancı dil kursları

Pamukkale Belediyesi, İngilizce ve Almanca dillerinde “Yaz Dönemi Yabancı Dil Kursu” düzenliyor. İki ay sürecek kurslar için başvurular yarın (çarşamba) başlayacak.

Pamukkale Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa olarak düzenlenecek “Yaz Dönemi Yabancı Dil Kursu” ile gençlere ücretsiz yabancı dil öğrenme imkanı sağlayacak. İngilizce ve Almanya dillerinde verilecek olan kurslara katılım İngilizcede 80 kişi, Almancada da 50 kişi olacak. 15-25 yaş arası gruba yönelik kurslar için başvurular www.pamukkale.bel.tr adresinden online olarak gerçekleştirilecek. Başvurular yarın başlayıp 27 Haziran’da sona erecek.

Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasında verilecek kurslar 1 Temmuz başlayıp, 24 Ağustos‘ta sona erecek. Hafta içinde verilecek kurslara katılanlarda devam zorunluluğu aranacak.

“AMAÇ GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLAMAK”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitim konusunu önemsediklerini belirterek, yaz aylarında gençlerin yabancı dil eğitimi almasını sağlamak için Halk Eğitim Merkezi ile “Yaz Dönemi Yabancı Dil Kursu” açıldığını söyledi. Amaçlarının gençleri geleceğe daha iyi şartlarda hazırlamak olduğunu belirten Örki, “Bu doğrultuda İngilizce ve Almanca dillerinde kurslar açtık. Bu kurslara 15-25 yaş aralığında gençlerimiz katılabilecek. Gençlerimizin kendilerini geliştirme imkanı bulacağı bu kursları başarıyla tamamlayanlara sertifikalar verilecek. Tüm gençlerimizi bu kurslara katılmaya davet ediyorum” dedi.