Pamukkale Belediyesinden ücretsiz kurslara son kayıt tarihi hatırlatması – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden ücretsiz kurslara son kayıt...

Pamukkale Belediyesinden ücretsiz kurslara son kayıt tarihi hatırlatması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ekim 2020 Perşembe - 09:44Güncelleme: 1 Ekim 2020 Perşembe - 09:44
Pamukkale Belediyesinden ücretsiz kurslara son kayıt tarihi hatırlatması

Pamukkale Belediyesince yapılan açıklamada, ücretsiz kayıtlara son kayıt tarihinin 2 Ekim Cuma (yarın) olduğu hatırlatıldı.

“Pamukkale’de Kurs Zamanı” adıyla 17 branşta 32 farklı noktada planlanan kursların kış dönemi başvuruları 2 Ekim CumaCuma günü sona erdiği açıklandı. Pamukkale Belediyesince her yaş grubuna yönelik düzenlenen ücretsiz kurslara başvurular internet üzerinden yapılabildiği kaydedildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada www.pamukkale.bel.tr adresine girilerek hangi konuyla ilgili kursa yazılmak isteniyorsa kayıt yaptırılabilindiği kaydedildi. Son başvuru tarihi 2 Ekim Cuma günü olan kurslarda maske, mesafe ve hijyen kuralları dikkate alınacağı ve sınıflarda dezenfekte işlemleri de yapılacağı belirtildi. Ayrıca katılımcılardan HES kodları da alınması zorunlu olacak.

“HERKESİ KURSLARIMIZA BEKLİYORUZ”

18 ile 60 yaş arasındaki tüm vatandaşların katılabildiği tüm kursların ücretsiz olduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Önceki dönem kurslarımız vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gördü. Gelen talepler yönünde kurslarımızı kış dönemi için hazırladık. Koronavirüs önlemleri alınarak gerçekleşecek olan kurslarımız, sadece şehir merkezinde değil Fatih, Dokuzkavaklar, Pınarkent, Hürriyet, Akköy, Kervansaray, Çamlık, Asmalıevler ve Deliktaş mahallelerinde de açılacak.Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız son başvuru tarihini kaçırmasınlar” dedi.