Pamukkale Belediyesinden sokak hayvanlarına su ve mama – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden sokak hayvanlarına su ve...

Pamukkale Belediyesinden sokak hayvanlarına su ve mama

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Nisan 2020 Pazar - 13:20Güncelleme: 12 Nisan 2020 Pazar - 13:20
Pamukkale Belediyesinden sokak hayvanlarına su ve mama

Pamukkale Belediyesi, ilçenin sokaklarında yaşayan can dostlarımız köpek ve kediler için belirlenen noktalara su ve mama bıraktı.

Coronavirüs salgınına karşı ilçe genelinde başta dezenfekte çalışmaları olmak üzere birçok çalışma gerçekleştiren Pamukkale Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı. Daha önce ahşap atıklarını kedi evi ve köpek kulübelerine dönüştüren Pamukkale Belediyesi, yiyecek bulmakta zorlanan canlılara yönelik yeni bir çalışma başlattı.

İlçe genelinde bulunan yaklaşık 50 kedi evi ile sokak hayvanlarının yoğun olarak görüldüğü yerlere Pamukkale Belediyesi ekipleri, mama ve su bıraktı. Ayrıca duyarlı bir vatandaşın Kınıklı Mahallesi’nde sokak hayvanlarına mama verilmesi talebi, Pamukkale Belediyesi ekipleri tarafından gece yarsı yerine getirildi. 

SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZI UNUTMADIK 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, coronavirüsle mücadeleye her yönüyle devam ettiklerini belirterek, “Bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Tüm imkanlarımızla bu sıkıntılı zamanda yapılması gereken ne varsa yapıyoruz. Bunun yanında sokaktaki dostlarımız olan sokak hayvanlarını da unutmadık. Pamukkale Belediyesi olarak daha önce ahşap atıklardan onlar için yuvalar yapmıştık. Koronavirüs nedeniyle sokak hayvanları yiyecek bulmakta zorlanıyor. Bu düşünceden yola çıkarak ilçe genelinde yaklaşık 50 noktada yer alan kedi evlerimiz ile belirlediğimiz noktalara mama ve su bırakarak sokaktaki dostlarımızı da yalnız bırakmıyoruz. Ayrıca kedi evindeki uygulamayı köpekler için de hayata geçirdik. Artık ahşap atıklardan köpek kulübesi de yapmaya başladık. Hafta sonundaki sokağa çıkma yasağında da sokak hayvanlarının aç kalmaması için ekiplerimiz onlara mama ve su temin etti. Devletimiz tüm imkanlarıyla koronavirüs ile mücadeleye devam ediyor. Bu mücadeleyi milletimizin de desteği ile birlikte kazanacağız” dedi.