Pamukkale Belediyesinden sokak hayvanlarına mama ve su – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden sokak hayvanlarına mama ve...

Pamukkale Belediyesinden sokak hayvanlarına mama ve su

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Aralık 2020 Pazar - 13:19Güncelleme: 13 Aralık 2020 Pazar - 13:19
Pamukkale Belediyesinden sokak hayvanlarına mama ve su

Pamukkale Belediyesi, sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonunda, sokak hayvanlarına mama ve su bıraktı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe geneline yerleştirilen kedi evlerinin düzenli olarak bakımının ve temizliğinin yapıldığını, buralara ve parklara sokak hayvanlarının beslenmesi için mama ile su bırakıldığını belirtti.

Sokakta yaşayan hayvan hayvanları unutmadıklarını kaydeden Örki, “Can dostlarımız için, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce toplanan ahşap ve plastik atıklar, Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce mama ve su kabı haline dönüştürüldü. Mama ve sukaplarımızı ilçedeki parklara, okul bahçelerine ve kamu binalarının bahçelerine yerleştirdik. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde en sadık dostlarımız olan sokak hayvanlarını da unutmadık. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağımıza inancım tam” dedi.

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNDEN MESAJ VAR

Öte yandan Pamukkale Belediyesinde görevli temizlik işçileri, parklardaki sararan yapraklarla “Temizlik-Maske-Mesafe” yazarak tüm dünyaya mesaj gönderdi. Salgın sürecinin bitmesini sağlayacak en önemli 3 maddeyi, sararan yapraklarla park alanına yazan temizlik işçileri “Zor günlerden geçiyoruz. Bu süreçte evde kalarak, temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymamız gerekiyor” ifadesini kullandı.