Pamukkale Belediyesinden okul kütüphanesine kitap bağışı – D20Haber
17.04.2024, Çarşamba
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden okul kütüphanesine kitap bağışı

Pamukkale Belediyesinden okul kütüphanesine kitap bağışı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Eylül 2020 Çarşamba - 11:27Güncelleme: 23 Eylül 2020 Çarşamba - 11:27
Pamukkale Belediyesinden okul kütüphanesine kitap bağışı

Pamukkale Belediyesi eğitime destek kapsamında Zümrütevler Ortaokulunun yeni oluşturduğu kütüphaneye binden fazla kitap bağışladı.

Zümrüt Mahallesi Muhtarı Recep Aksoy, Zümrütevler Ortaokulu Müdürü Mehmet Vaybil ve Okul Aile Birliği Başkanı Sevil Bağ, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ziyaret ederek, okul kütüphanesi oluşturacaklarını ve kitaplara ihtiyaçları olduğunu bildirdi.

Talebe olumlu yanıt veren Örki, kütüphane için gerekli olan biden fazla kitabı Zümrütevler Ortaokulu sağladı. Kitapların bulunduğu kolinin taşınmasına da yardım eden Örki, öğrencilerle birlikte kitapları kütüphanenin raflarına yerleştirdi.

“EĞİTİM İÇİN HERŞEYİ YAPARIZ”

Coronavirüs nedeniyle eğitim öğretim yılının buruk başladığını söyleyen Örki, “Zümrütevler Ortaokulunda kütüphane oluşturulmak istendiği bize ilgililer tarafından iletilerek, destek istendi. Biz de seve seve bunu kabul ettik. Kitapları buraya getirip kendi ellerimizle yerleştirdik. Kütüphanemiz hayırlı olsun. Pamukkale Belediyesi olarak bundan sonra da eğitime dokunan, öğrenciye dokunan, insana dokunan her türlü projeyle vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Zümrütevler Ortaokulu Müdürü Mehmet Vaybil ise, "Okulumuzun kütüphanesini bugün itibariyle açmış bulunuyoruz. Çok büyük katkılarından dolayı başta Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki'ye ve mahalle muhtarımıza teşekkür ediyorum. Mahallemizin gerçekten böyle bir kütüphaneye ihtiyacı vardı. Çocuklarımızın bu güzel eserden uzun yıllar faydalanacağını umuyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Zümrütevler Ortaokulunun sınıflarını gezerken, müzik odasında gitar çalmayı da ihmal etmedi.