Pamukkale Belediyesi’nden kuşlara yuva – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden kuşlara yuva

Pamukkale Belediyesi’nden kuşlara yuva

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ağustos 2017 Cumartesi - 15:25Güncelleme: 26 Ağustos 2017 Cumartesi - 15:25
Pamukkale Belediyesi’nden kuşlara yuva

Pamukkale Belediyesi, sosyal sorumluluk anlamında örnek bir projeye imza attı. Pamukkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ağaçların devrilmesi ve benzeri nedenlerle zarar gören kuş yuvalarını yeniliyor. İlk etapta hazırlanan 100 kuş yuvasının asılmasına başlanırken, bu çalışma ilçe genelinde yaygınlaştırılacak.

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan parklardaki ağaçları kuş yuvalarıyla donatıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, doğal afetler sonucu devrilen ağaçlardaki yuvalarından olan kuşlar için ilk etapta 100 yuva hazırlattı. Bunlar parklara ve yeşil alanlara asılacak.

DEVAMI GELECEK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sokakta yaşayan tüm canlılar bize emanettir. Biz de bu emanete sahip çıkmak için ilçe sınırlarımız içindeki park ve yeşil alanlarımızda uygun ağaçları kuş yuvaları ile donatacağız. Yaşamın doğallığını koruyarak ilçede birçok hizmeti gerçekleştiren Pamukkale Belediyesi sokak hayvanlarının korunması ve beslenmesi yönündeki örnek proje çalışmaları devam edecektir” dedi.