Pamukkale Belediyesinden Gölemezli’ye kapalı pazar yeri – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden Gölemezli’ye kapalı pazar yeri

Pamukkale Belediyesinden Gölemezli’ye kapalı pazar yeri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Mart 2021 Salı - 11:55Güncelleme: 30 Mart 2021 Salı - 18:18
Pamukkale Belediyesinden Gölemezli’ye kapalı pazar yeri

Pamukkale Belediyesi’nce bir süre önce yapımına başlanan Gölemezli Kapalı Pazaryeri tamamlanarak kullanıma hazır hale getirildi.

İlçenin Gölemezli Mahallesi’nde toplam 500 metrekarelik alanda inşasına başlanan kapalı pazar yerinde çalımalar tamamlandı. İçerisinde otopark alanı da bulunan pazaryerinin mevlit, düğün gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapacağı kaydedildi.

GÖLEMEZLİLERDEN TEŞEKKÜR

Pazar yerinin yapımının kısa sürede tamamlandığı için memnuniyet duyduğunu ifade eden Gölemezli Mahalle Muhtarı Süleyman Tekin, “Kapalı pazar yerimiz halkın düğün, nişan, mevlit gibi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çok amaçlı tesis olarak mahallemize kazandırıldı. Avni Başkanımız söz vermişti, sözünü tuttu. Başta Başkanımız Avni Örki olmak üzere, emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ederim” dedi.

Pazarcı esnaflarından Özkan Abalı ve Arif Yatçı, açık pazaryerinde kış aylarında sorun yaşadıklarını, kapalı hale getirilmesiyle sorunlarından kurtulacaklarını belirtti.

“HALKIMIZ İSTEDİ BİZ YAPTIK”

İlçede yapılan hizmetlerin vatandaşların talepleri göz önüne alınarak yapılması için gerekli özeni gösterdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Kapalı pazar yeri ihtiyacı Gölemezli Mahallesi sakinlerimizin talepleri arasında birinci sıradaydı. Bu mahallemizde atıl durumda olan 250 metrekarelik kapalı alana sahip depoda güçlendirme çalışması yaptık. Yanındaki 250 metrekarelik alanı da buraya katarak toplam 500 metrekarelik kapalı pazar yerimizi hizmete hazır hale getirdik. Mahallenin tam merkezinde bulunan alan vatandaşlarımızın ortak kullanım alanı olarak mevlit, düğün gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapacak. Mahallelerinde pazaryeri olmadığı için alışverişlerinde zorluk yaşayan vatandaşlarımız için büyük kolaylık olacak. Kapalı pazaryerlerimizde vatandaşlarımız, hava şartlarından etkilenmeden güven içerisinde alışverişlerini yapabilecek, aynı şekilde esnafımızda rahat bir şekilde ürünlerini sergileyebilecek. Gölemezli Kapalı Pazar Yeri’nin şimdiden hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.