Pamukkale Belediyesinden esnafa maske dağıtımı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden esnafa maske dağıtımı

Pamukkale Belediyesinden esnafa maske dağıtımı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Aralık 2020 Salı - 15:35Güncelleme: 1 Aralık 2020 Salı - 15:35
Pamukkale Belediyesinden esnafa maske dağıtımı

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren esnafa coronavirüs önlemleri kapsamında maske dağıtımı gerçekleştiriyor.

Pamukkale Belediyesi, iş yerlerini ücretsiz dezenfekte ettiği esnafa bu kez maske ulaştırıyor. Ekipler, günün erken saatlerinden itibaren ilçe genelinde tüm esnaflara maske dağıtımına başladı. Bu çalışmalar tüm mahallelerde periyodik olarak devam edecek.

PAMUKKALE BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Pamukkale Belediyesinin maske dağıtımına teşekkür eden Ramazan Aygün isimli esnaf, yapılan hizmetten memnun olduğunu belirterek, “Pamukkale Belediyesi bu hassas süreçte hep yanımızda oldu. Şimdi de biz esnaflara maske dağıtıyor. Bundan dolayı Başkan Avni Örki ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Bilal Duymaz ise, Pamukkale Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu, gerçekleştirilen maske dağıtımı için de teşekkür ettiğini söyledi.

Dokuzkavaklar Mahallesi esnaflarından Kadir Ağdaş da “Pamukkale Belediyemiz çok iyi hizmetler yapıyor. Bunun bilincindeyiz. Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki her konuda bizim yanımızda. İşyerimiz düzenli olarak dezenfekte yapılıyor. Şimdi ise bizlere maske dağıtımı yapıyor. Bunun yanı sıra bir işimiz olduğu zaman hemen çözülüyor. Bundan dolayı Avni Başkanımızdan çok memnunuz. Hizmetlerinin devamını diliyorum” diye konuştu.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, coronavirüs ile mücadele konusunda yoğun bir mesai harcandığına dikkat çekti. Örki, “Devletimiz tüm imkanlarını halkımızın sağlığı için kullanıyor. Biz, yerel yönetimin temsilcisi olarak her zaman halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. İlçe genelindeki esnaflarımıza maske desteği sağlayıp, bunun yanında işyerlerini düzenli olarak dezenfekte ettik. Bugünden itibaren yeniden esnaflarımıza maske dağıtmaya başladık. On binlerce maskeyi esnaflarımıza dağıtarak onların halkımıza daha sağlıkla bir şekilde hizmet vermesine destek oluyoruz. Coronavirüs ile mücadelede hep birlikte hareket ederek birlikte başaracağız. Siz değerli halkımızdan isteğimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarına sıkı sıkıya uymanız” açıklamasını yaptı.