Pamukkale Belediyesinden esnafa kira desteği – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden esnafa kira desteği

Pamukkale Belediyesinden esnafa kira desteği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Mart 2020 Salı - 18:26Güncelleme: 17 Mart 2020 Salı - 18:26
Pamukkale Belediyesinden esnafa kira desteği

Pamukkale Belediyesinden esnafa destek geldi. Coronavirüs önlemleri kapsamında umuma açık iş yerlerinin faaliyetlerine zorunlu olarak ara vermeleri üzerine Pamukkale Belediyesi, yeniden açılıncaya kadar belediyeye ait iş yerlerinde kiracı olan esnaftan kira bedeli almayacak.

İçişleri Bakanlığı kararı gereğince, coronavirüs önlemleri kapsamında umuma açık iş yerlerinin faaliyetlerine geçici olarak son verildi. İş yerlerinin kapanmasıyla sıkıntılı sürece giren esnafa Pamukkale Belediyesinden kira desteği geldi. Buna göre, 16 mart itibariyle kapanan iş yerleri yeniden açılıncaya kadar belediyeye kira ödemeyecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yaşanan salgın tedbirleri çerçevesinde ilçe sınırlarında kapanan iş yerlerinin olduğunu söyleyerek, “Belediyemize ait iş yerlerinde kiracı olan esnaflarımızın yanındayız. 16 Mart itibariyle kiracımız olan esnaflarımızın kiralarını yeniden açılana kadar almayacağız. Yaşanan bu salgın tehlikesi sırasında vatandaşlarımızın ilgili bakanlıkların uyarılarını dikkate almasını rica ediyorum. Biz Pamukkale Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.