Pamukkale Belediyesi’nden enflasyonla mücadeleye destek – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden enflasyonla mücadeleye destek

Pamukkale Belediyesi’nden enflasyonla mücadeleye destek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Ekim 2018 Çarşamba - 16:44Güncelleme: 10 Ekim 2018 Çarşamba - 16:44
Pamukkale Belediyesi’nden enflasyonla mücadeleye destek

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hükümetin ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’ kapsamında başlattığı yüzde 10 indirim kampanyasına, sosyal tesislerde yaptıkları fiyat indirimiyle destek verdiklerini bildirdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türk milletinin tarihi boyunca el ele vererek bütün zorlukların üstesinden geldiğini belirterek, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı enflasyonla mücadele programına belediyeye ait sosyal tesislerde yüzde 10 indirim yaparak destek verdiklerini ifade etti.

Başkan Gürlesin, konuyla ilgili “Ülkemizin ekonomisi üzerinden oynanan oyunların tamamen bertaraf edilmesi adına, hükümetimiz mücadelesini sürdürmektedir.Pamukkale Belediyesi olarak bizler de her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetimizin destekçisi olmayı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz aylarda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ürünlerine boykot uygulama çağrısının sonuna kadar destekçisi olmuş ve belediye sosyal tesislerimizde ABD menşeli tüm ürünlerin satışını durdurmuştuk. Son olarak, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’ kapsamında açıkladığı enflasyonla mücadele için asgari yüzde 10 indirim kampanyasını da destekliyoruz ve bugünden itibaren PAKTAŞ’ın işlettiği Pamukkale Belediyesi sosyal tesislerinde yüzde 10 indirim uygulamasını başlatıyoruz” açıklamasını yaptı.