Pamukkale Belediyesinden çocuklara 23 Nisan hediyesi – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden çocuklara 23 Nisan hediyesi

Pamukkale Belediyesinden çocuklara 23 Nisan hediyesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Nisan 2021 Cuma - 11:59Güncelleme: 23 Nisan 2021 Cuma - 11:59
Pamukkale Belediyesinden çocuklara 23 Nisan hediyesi

Pamukkale Belediyesi, “23 Nisan Dünya’nın çocuk bayramı, Pamukkale çocuklarıyla güzel” sloganıyla çocuklara içinde çeşitli ürünlerin yer aldığı hediye paketi ulaştırdı.

Pamukkale Belediyesi salgının devam ettiği bu süreçte, “23 Nisan Dünya’nın çocuk bayramı, Pamukkale çocuklarıyla güzel” sloganıyla evlerdeki 23 Nisan coşkusunu tüm ilçeyle paylaşıyor. Pamukkale ilçesi sınırları içinde yaşayan 6-13 yaş arası çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili şiir ya da şarkılarını söyleyip bayram sevincini yaşadı. Videolarını gönderen tüm çocuklara içinde Türk bayrağı, satranç takımı, maske, boyama kitabı, boya kalemi, şapka, saat ve anahtarlıktan oluşan hediye paketlerini ulaştırıldı.

DOĞUM GÜNÜNDE SÜRPRİZ YAPILDI

Bu arada, 23 Nisan 2013 yılında dünyaya gelen Deniz Nur Çeliktaş’ın doğum günü için Pamukkale Belediyesi sürpriz yaptı. Doğum günü için pasta götüren Kültür İşleri Müdürlüğü ekibi, Deniz Nur’un yüzünü güldürdü. 23 Nisan hediyeleri de verildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, coronavirüs salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl farklı kutlandığını kaydederek, “Bu yıl  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı tüm Pamukkaleli çocuklarımızla birlikte her evden yükselen şiir ve şarkı sesleriyle kutlamak istedik. Çocuklarımızın bizlere gönderdiği videolarla, ilçemizdeki her eve konuk olmuş gibi hissettik. Her video ile salgının olumsuzluğuna inat evlerimizin çocuklarımızla daha güzel olduğunu görmüş olduk. İnşallah hep birlikte koronavirüs ile verilen mücadelede maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak zafere ulaşacağız. Bu şekilde olumsuz sürecin en kısa sürede bitip, tüm çocuklarımızla el ele tutuşarak, oyunlar oynayarak kutladığımız 23 Nisanlara kavuşabilmeyi umut ediyoruz. Başta Pamukkaleli çocuklarımız olmak üzere tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.