Pamukkale Belediyesi’nden Çocuk Şenliği – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden Çocuk Şenliği

Pamukkale Belediyesi’nden Çocuk Şenliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Nisan 2017 Çarşamba - 16:15Güncelleme: 19 Nisan 2017 Çarşamba - 16:15
Pamukkale Belediyesi’nden Çocuk Şenliği

Pamukkale Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 22-23 Nisan’da Çocuk Şenliği etkinliği düzenleyecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukları İncilipınar Parkı’ndaki etkinliğe davet etti.

Pamukkale Belediyesi, “Yarınlar Sizinle Güzel” sloganından hareketle, ailelerin çocuklarıyla birlikte güzel bir hafta sonu geçirmeleri amacıyla Pamukkale Çocuk Şenliği etkinliği düzenledi. 22 Nisan Cumartesi ve 23 Nisan Pazar Günü, İncilipınar Parkı’nda, 13.00 ile 19.00 saatleri arasında çocuklara özel etkinlik gerçekleştirilecek. Etkinlik programı kayı obası, animasyonlar, at binme, oyun parkuru, ve masal çadırından oluşurken, çeşitli ikramlar da sunulacak.

“TÜM ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 23 Nisan 1920 tarihinin ülkemizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirterek, “Milli egemenliğin ilan edildiği bugünü Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etti. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını bir güne sığdırmak istemedik. Çocuklarımız bayramlarında doyasıya eğlensin istedik. Bu düşüncelerden hareketle, Pamukkale Belediyesi olarak, gözlerindeki pırıltıda ülkemizin aydınlık geleceğini gördüğümüz ve küçücük bedenlerinde atan kocaman yürekleriyle bizleri geleceğe taşıyan çocuklarımızla güzel bir hafta sonu geçirebilmek adına tüm çocuklarımızı 23 Nisan Pamukkale Çocuk Şenliği etkinliğimize bekliyoruz” dedi.