Pamukkale Belediyesinden Cankurtaran Mahallesi’nde asfaltlama çalışması – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden Cankurtaran Mahallesi’nde asfaltlama çalışması

Pamukkale Belediyesinden Cankurtaran Mahallesi’nde asfaltlama çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Temmuz 2021 Cuma - 18:02Güncelleme: 9 Temmuz 2021 Cuma - 18:19
Pamukkale Belediyesinden Cankurtaran Mahallesi’nde asfaltlama çalışması

Pamukkale Belediyesi, Cankurtaran Mahallesi’nde asfaltlama çalışması başlattı.

Pamukkale Belediyesi, ilçenin sınır mahallerinden biri olan Cankurtaran’da uzun süredir yapılmayan asfalt çalışmalarına başladı. Yaklaşık 6 bin nüfusa sahip olan Cankurtaran Mahallesi’nde yaz sonuna kadar devam edecek olan çalışmalar, kapsamında yaklaşık 20 kilometre soğuk asfalt ve 15 bin metrekare beton kilit parke taşı döşemesi ile park yenileme çalışması gerçekleştirilecek.

“GİRİLMEMİŞ HİÇ BİR SOKAK KALMAYACAK”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Cankurtaran Mahalle Muhtarı Özgür Sarıkaya ile birlikte asfaltlama yapılan yerlerde incelemede bulundu. Yaz aylarıyla birlikte asfalt çalışmalarının hız kazandığını ifade eden Örki, “Cankurtaran büyük bir alana sahip mahallemiz. Bu yaz Cankurtaran’da girilmemiş sokağımız kalmayacak. Burada sadece asfalt çalışması değil, birçok hizmetimiz olacak. Asfalt çalışmalarımız ilçemizin bir diğer köşesindeki Akköy ve Develi ile merkezdeki Aktepe, Fatih ve Deliktaş mahallelerinde de sürüyor. Bizlere güvenerek bu kutsal görevi veren halkımıza mahcup olmamak için 7 gün 24 saat esasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızın maliyeti milyonlarca liralarla ifade ediliyor. Bizim hedefimiz zaten vatandaşımızdan toplamış olduğumuz vergileri, onların ihtiyaçlarına uygun şekilde kullanmak. İnşallah çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Yapılan çalışmalarımız vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Cankurtaran Mahalle Muhtarı Özgür Sarıkaya ise, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı çiçek vererek, teşekkür etti