Pamukkale Belediyesinden berber ve kuaförlere dezenfektan desteği – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden berber ve kuaförlere dezenfektan...

Pamukkale Belediyesinden berber ve kuaförlere dezenfektan desteği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Mayıs 2020 Perşembe - 13:16Güncelleme: 7 Mayıs 2020 Perşembe - 15:41
Pamukkale Belediyesinden berber ve kuaförlere dezenfektan desteği

Pamukkale Belediyesi, coronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 1,5 aydır kapalı olan berber ve kuaför salonları ile güzellik merkezlerine yeniden çalışma öncesinde dezenfektan desteği sağladı.

Coronavirüs salgını nedeniyle faaliyetleri durdurulan berber ve kuaför salonları ile güzellik merkezleri 11 Mayıs’tan itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak. Pamukkale Belediyesi de bu iş yerlerinin sağlıklı bir şekilde hizmet sunabilmesi için, açılış öncesi dezenfektan sonusunda destek verdi. Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, berber, kuaför salonları ve güzellik merkezlerini dezenfekte etti. Yedi ekip, ilçede faaliyet gösteren yaklaşık 500 işyerlerini sabahın erken saatlerinden itibaren ücretsiz olarak steril hale getirdi.

PAMUKKALE BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanı İdris Ağılönü, Pamukkale Belediyesi’ne bu hizmetten dolayı teşekkür ederek, “Biz dezenfekte işlemini koronavirüsün çıktığı ilk zamanda yapacaktık. Ama sonra kapatma kararı nedeniyle bu zamana kaldı. Bizim esnafımıza bu tür destekler önemli. Yeniden hizmet vermeye başlamadan önce iş yerlerimizin Pamukkale Belediyesi tarafından dezenfekte edilmesi bizleri mutlu etti. Bu çalışmadan ve esnaflara olan desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaf Yasin Gün, Fadiye Yaşar, Aycan Karakuş ve Turgut Özel de yapılan dezenfektan işlemi için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür etti.

“ESNAFIMIZIN DA YANINDAYIZ”

Dünyanın koronavirüs pandemisi nedeniyle çok zorlu bir süreçten geçtiğinin altını çizen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise, “Ülkemiz bu süreci başarıyla sürdürüyor. Devletimiz tüm gücüyle mücadele ederek, hayatın normalleşmesi için gereken ne varsa yapıyor. Koronavirüs ile mücadelede ilk günden bu yana gerekli olan her türlü önlemi ve bu konuda gerekli tüm çalışmaları Pamukkale Belediyesi olarak büyük bir titizlikle yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı normalleşme takvimine göre 11 Mayıs’tan itibaren berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezleri açılacak. Ekiplerimiz bu konuda hizmet veren işyerlerini açılmadan önce streril hale getirilmek için dezenfeksiyon işlemlerini yaptı. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın sıkıntı yaşamaması için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ülkemizin en kısa zamanda eski sağlıklı günlere ulaşacağına inanıyorum” diye konuştu.