Pamukkale Belediyesinden Atatürk ve Cumhuriyet konulu sergi – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden Atatürk ve Cumhuriyet konulu...

Pamukkale Belediyesinden Atatürk ve Cumhuriyet konulu sergi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ekim 2021 Cuma - 16:27Güncelleme: 29 Ekim 2021 Cuma - 16:49
Pamukkale Belediyesinden Atatürk ve Cumhuriyet konulu sergi

Pamukkale Belediyesi, Cumhuriyet’in ilanının 98. Yıl dönümünde “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu fotoğraf sergisi açtı.

Pamukkale Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, ilçenin en işlek caddelerinden biri olan Çamlık’ta “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu fotoğraf sergisi açtı. Bugün açılan sergi, yarın da gezilebilecek.

Pamukkale Belediyesinin “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu açık hava fotoğraf sergisini gezen vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Bir yıldır Denizli’de yaşadığını ifade eden Ayşen Beyde, “Buraya İzmir’den geldim. Atatürk konulu fotoğraf sergisini görmek beni çok mutlu etti. Bu sergiyi oğlumla gezerken Cumhuriyeti daha çok hissettik. Bu güzel sergi için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ederim” dedi.

Neşe Özcan ise, “çok güzel düşünülmüş bir sergi” yorumunu yaparken, Ali Şahin de “29 Ekim Cumhuriyetimizin ilanının yıl dönümü. Bu güzel günde ailecek Pamukkale Belediyesinin açtığı Atatürk sergisini dolaştık. Güzel bir sergi olmuş” diye konuştu. 

Murat Karauzun da bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini dileyerek, “Hem çocuklarımız hem de gençlerimiz geçmişinin farkında olursa daha iyi bir geleceğe sahip olabiliriz. Emekleri için başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlayda Özülke de ailesiyle gezerken fotoğraf sergisini gördüklerini ve mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşadıklarını ifade ederek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bundan 98 yıl önce bugün Cumhuriyet’i ilan etti. Bizler o gün yanan bağımsızlık ateşini sonsuza dek taşıyacağız. Bağımsız Türk Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı açık hava sergisini kıymetli halkımıza sunmak istedik. Bu sergimizde Atatürk’ün birbirinden güzel fotoğrafları yer alıyor. 30 Ekim Cumartesi günü de açık olacak sergimizi gezmeye tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.