Pamukkale Belediyesi’nden Anneler Günü etkinliği – D20Haber
17.04.2024, Çarşamba
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden Anneler Günü etkinliği

Pamukkale Belediyesi’nden Anneler Günü etkinliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mayıs 2017 Pazartesi - 14:03Güncelleme: 15 Mayıs 2017 Pazartesi - 14:03
Pamukkale Belediyesi’nden Anneler Günü etkinliği

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Anneler Günü’nde şehit ve engelli annelerini yalnız bırakmadı. Pamukkale-Karahayıt gezisinin ardından annelerle yemekte bir araya gelen Gürlesin, “Sadece bir gün değil, 365 gün hatırlanması gereken şehit ailelerimiz ve engelli annelerimizle bir araya gelerek, bu güne daha da anlam katmak istedik” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Anneler Günü programını şehit ve engelli annelerine ayırdı. Gündüz Pamukkale ve Karahayıt gezisine katılan aileler, akşam yemeğinde Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Çelebioğlu ve Aynur Akdemir ile bir araya geldi.

Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin en önemli emanetleri olan ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sevginin, şefkatin, merhametin timsali annelerin bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum. Düzenlediğimiz programla annelerimizin bu özel gününe daha da anlam katmak istedik. Bizlerin birlik, beraberliği, kardeşliği ve huzurumuz için canlarını feda eden polisimizin, askerlerimizin bizlere emanetleri olan aileleri ile bir arada olmak istedik. Aynı zamanda şefkatiyle, merhametiyle evlatlarının her daim yanında olan engelli vatandaşlarımızın ailelerini de unutmayarak bu güzel günde onları da aramızda görmek istedik” dedi.

Yemek sonrası ailelerle hatıra fotoğrafı çektiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Annelere Günü anısına hediyeler verdi.