Pamukkale Belediyesinden Akvadi Stadı’nda bina yenileme ve peyzaj çalışması – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden Akvadi Stadı’nda bina yenileme...

Pamukkale Belediyesinden Akvadi Stadı’nda bina yenileme ve peyzaj çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Nisan 2022 Pazartesi - 14:34Güncelleme: 11 Nisan 2022 Pazartesi - 14:34
Pamukkale Belediyesinden Akvadi Stadı’nda bina yenileme ve peyzaj çalışması

Pamukkale Belediyesince, Akvadi Stadı bina yenileme, peyzaj ve saha aydınlatması için çalışmalara başlandığı belirtildi.

Spor yatırımlarını sürdüren Pamukkale Belediyesi, saha zeminine FIFA stardartına uygunluk sertifikası aldığı Akvadi Stadı’nde yenileme çalışamalrına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Akvadi Parkı içinde bulunan binanın yenileneceği, soyunma odaları, wc, banyo, güvenlik odası ve malzeme odasının ekleneceği kaydedildi.

Amatör takımların gece antrenmaları ve maçları yapabilmesi için saha aydınlatmasının yenileneceği bildirildi. Toplam 100 bin 572,91 m² yeşil alanın bulunduğu Akvadi Parkı’nda mevcut sulama sisteminin iyileştirileceği, ilave sulama sistemlerinin kurulacağı ve çim ile çiçeklik alanların revize edileceği ifade edildi.

“PAMUKKALE’YE SPOR KENTİ OLMAK YAKIŞACAK”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale’yi spor kenti haline dönüştürmek adına projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Spor alanında kulübümüz bünyesinde her hafta yepyeni güzel başarılar elde ediyoruz. Kulübümüz çatısı altında 13 branşımız bulunuyor. Bununla birlikte, ilçemize modern ve standartlara uygun spor tesisleri kazandırmak adına çalışmalarımız sürüyor. Akköy ve Akvadi statlarının zeminleri için FIFA uygunluk sertifikası aldık. Sadece bu iki stat değil ilçemizde 30 yeni halı saha da yaparak gençlerimizin sporla tanışması ve kendilerini geliştirmesine destek sağlayacağız. Yaptığımız bu yatırımların tamamı gençlerimiz için. Her şeyi gençlerimizin daha güzel bir Pamukkale’de daha mutlu, sporla içli dışlı yaşayabilmesi için yapıyoruz. Projelerimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.