Pamukkale Belediyesinden Akhan ve İncilipınar’da iftar – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden Akhan ve İncilipınar’da iftar

Pamukkale Belediyesinden Akhan ve İncilipınar’da iftar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Nisan 2022 Çarşamba - 11:28Güncelleme: 20 Nisan 2022 Çarşamba - 11:28
Pamukkale Belediyesinden Akhan ve İncilipınar’da iftar

Pamukkale Belediyesi tarafından İncilipınar ve Akhan mahallelerinde iftar yemeği verildi.

Her iki mahallede düzenlenen iftar yemeğine Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve çok sayıda vatandaş katıldı. yapan İncilipınar Mahalle Muhtarı Kadir Göksu ile Akhan Mahalle Muhtarı Orhan Genç, düzenlenen iftar için Örki’ye teşekkür etti.

MUHTAR VE VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

İncilipınar Mahallesi sakinlerinden, Ahmet Ayrancı, “Durumu olmayan vatandaşlarımız var hem onlar için güzel bir şey hem de bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Bu çok güzel bir şey, teşekkür ederiz” dedi. Akhan Mahallesi sakinlerinden Memiş Sağlam ile Adem Biçici de, “Mahalle sakinleri olarak güzel bir buluşma imkanı oldu. Mübarek Ramazan ayının da anlamı bu zaten. Bu anlamı büyük güzel buluşmaya vesile olan Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye çok teşekkür ediyoruz” dediler

“ÖZLEDİĞİMİZ GÜNLERE KAVUŞTUK”

Ramazan ayının ilk gününden itibaren ilçeye bağlı mahallelerde iftar sofraları kurduklarını ifade eden Örki, “Mübarek Ramazan ayının bu güzel buluşmalarını özlemiştik. Özlediğimiz günlere kavuştuk. Mahallelerimizde kurduğumuz gönül sofralarında komşumuzla, eş, dost, yakınlarımızla bir araya gelme fırsatı bulmuş olduk. Her akşam ayrı bir güzelliğe şahit oluyoruz. Günlük hayatımızın koşuşturmasından fırsat bulamadığımız dostlarımızla aynı sofrada buluşmak ne güzel bir mutluluktur. Rabbim, bu sofralarımızın bereketini artırsın, bu güzel buluşmalarımızı daim etsin. Nice Ramazan aylarında, gönül sofralarında buluşmak dileğiyle” diye konuştu.