Pamukkale Belediyesi’nden 8 Mart etkinlikleri – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden 8 Mart etkinlikleri

Pamukkale Belediyesi’nden 8 Mart etkinlikleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mart 2022 Cuma - 15:12Güncelleme: 4 Mart 2022 Cuma - 16:32
Pamukkale Belediyesi’nden 8 Mart etkinlikleri

Pamukkale Belediyesi’nce, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne kapsamında söyleşi, şiir dinletisi, tiyatro oyunu ve sergiden oluşan bir dizi etkinliğin düzenleneceği belirtildi.

Pamukkale Belediyesi, her yıl 8 Mart’ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü’ne hazırlanıyor. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda kadınlar için söyleşi, şiir dinletisi, tiyatro oyunu ve sergiden oluşan bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

ETKİNLİKLER 8 MART GÜNÜ YAPILACAK

Pamukkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nden Doç Dr. Dilek Çetindaş, “Kabuğunu Kıranlar” adlı söyleşide katılımcılarla bir araya gelecek. PAÜ Şiir Topluluğu tarafından “Kadın Temalı Şiirler” dinletisinin ardından, PAÜ Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenecek olan “Hayal Perdesi Oyuncuları” adlı tiyatro oyunu izleyici karşısına çıkacak. Program çerçevesinde Pamukkale Belediyesi Orkestrası’nın da mini bir konser vereceği kaydedildi.

“Tarihin İlklerine İmza Atan Türk Kadınları Fotoğraf Sergisi” ve “Kadınların İçin El Sanatları Kursu Sergisi” de program çerçevesinde gezilebilecek. Tüm etkinlikler, 8 Mart Salı günü saat 11.30’da başlayacak. Etkinliklere katılmak isteyenlerin, belediyenin sosyal medya hesaplarında bulunan kayıt formu üzerinden kolaylıkla ön kayıt yaptırabileceği belirtildi.

ÖRKİ’DEN ETKİNLİKLERE DAVET

Kadınları her gün hatırladıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İlçemizde yaşayan kadınların el becerisi kazanmalarına, ücretsiz kurslarla aile ekonomilerine katkı sunabilmelerine, dezavantajlı kadınlara destek sağlayacak büyük bir olan Pamuk Eller projesine imza atarak ve kız çocuklarının eğitimine önemli destekler sağlıyoruz. Kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durabilmelerine, aile ekonomilerine katkı sunabilecek projeler hazırlıyoruz. Bununla birlikte, kadınlarımıza özel 8 Mart’ta da hem eğlenmek, hem bilgilenmek, farkındalık oluşturmak ve ücretsiz kurslarımızda kadın kursiyerlerimizin yaptıkları güzel ürünleri herkesin görmesini istedik. 8 Mart etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.