Pamukkale Belediyesinden 66 milyon liralık yol ihalesi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden 66 milyon liralık yol...

Pamukkale Belediyesinden 66 milyon liralık yol ihalesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Kasım 2021 Cuma - 16:58Güncelleme: 26 Kasım 2021 Cuma - 17:03
Pamukkale Belediyesinden 66 milyon liralık yol ihalesi

Pamukkale Belediyesi, altyapısı tamamlanan Dokuzkavaklar ve Anafartalar mahallerinde başlatacağı üstyapı için 66 milyon liralık ihale gerçekleştirdi.

Pamukkale Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesinin altyapı çalışmalarını tamamladığı Anafartalar ve Dokuzkavaklar mahallelerinde üstyapı yatırımları gerçekleştirecek. Gerçekleştirilen ihaleyle iki mahallede 306 sokakta 420 bin m²’lik bir alanda çalışma yapılacak. Yol çalışmalarıyla ilgili yüklenici firmayla sözleşme imzalandı.

“2022 YILI SONUNDA BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, üstyapıyla ilgili proje kapsamında son iki mahalledeki çalışmalar için son adımı atarak, yüklenici firmayla sözleşmeyi imzaladıklarını söyledi. Örki, şöyle devam etti:

“Denizli tarihindeki en büyük yol ihalelerinden bir tanesidir. Üstyapı çalışmalarına başladığımız andan itibaren hiçbir şeyi bahane etmedik. Dedik ki vatandaşımız her zaman en güzeline en iyisine layıktır. Göreve gelir gelmez Büyükşehir Belediyemizin sözleşmelerini imzaladığı altyapı protokolleri neticesinde başlayan altyapı çalışmalarında özellikle Fatih, Deliktaş, Aktepe ve Karşıyaka mahallelerinde altyapı çalışmaları tamamen sona ermişti. Sona erer ermez de Pamukkale Belediyesi olarak bizlerde yol çalışmalarını başlatmıştık. Hamdolsun yol çalışmalarını başlatmış olduğumuz yerlerde kazasız belasız kimi mahallerimizin tamamını, kimi mahallelerimizin yüzde 90’ını, kimi mahallemizin de yarısını bitirdik.

Şimdi de önümüzde yeni bir sayfa açıldı.Dokuzkavaklar ve Anafartalar mahallelerimizde de altyapı çalışmalarında sona gelindi. Bizler de yol çalışmalarını başlatma noktasında gerekli adımları bundan aylar önce atmıştık. Bugün geldiğimiz noktada yapmış olduğumuz ihalemizin sözleşmesini yüklenici firmamız ile imzalamış olduk. Bu iki mahallemizde toplamda 306 sokağımız mevcut ve 420 bin metrekarelik bir alanda da gerek sıcak asfalt çalışması, gerekse parke taşı ile yol yapım çalışması, gerekse de kilit taşıyla yine kaldırımların yapılması çalışması gerçekleşecek. İnşallah işimizide 2022 yılı içerisinde bütün bu çalışmaları tamamlama gibi bir hedefimiz var. Nasip olursa 2022 yılının sonu, 2023 yılı başı itibariyle de Anafartalar ve Dokuzkavaklar mahallelerimizde Denizlimizde gerçekleştirdiğimiz o muhteşem üstyapı atağıyla tanışmış olacak. 66 milyon TL’lik bir yol ihalesini gerçekleştirdik. Bu ihale, Denizli tarihindeki en büyük yol ihalelerinden bir tanesidir. İnşallah kazasız belasız bir şekilde buradaki çalışmalarımızı da tamamlamayı, vatandaşımızın da yüzünü güldürmeyi, mutluluğuna vesile olmayı temenni ediyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”