Pamukkale Belediyesi’nden 6 mahallede üstyapı çalışması – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden 6 mahallede üstyapı çalışması

Pamukkale Belediyesi’nden 6 mahallede üstyapı çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Eylül 2021 Cuma - 11:40Güncelleme: 10 Eylül 2021 Cuma - 11:40
Pamukkale Belediyesi’nden 6 mahallede üstyapı çalışması

Pamukkale Belediyesince, altyapı çalışmaları tamamlanan 6 mahalledeki 600 sokakta toplam 130 kilometrelik üstyapı çalışması yapılacağı açıklandı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafında ilçe sınırları içerisinde yer alan Fatih Deliktaş mahallerindeki altyapı çalışmalarının tamamlandığı ifade edildi. Hemen sonrasında başlatılan üstyapı çalışmaları kapsamında iki mahallede toplam 59 sokakta beton kilit parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarının bitirildiği ve 16 kilometre uzunluğundaki 150 bin metrekarelik bir alan beton kilit parke taşı ve asfaltla kaplandığı belirtildi.

VATANDAŞLARDAN ÖRKİ’YE TEŞEKKÜR

Çalışmalar hakkında konuşan Deliktaş Mahalle Muhtarı Kadir Karaçolak, “Önce Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışması yaptı. Sonra da Pamukkale Belediyesi üstyapı ile sokaklarımızı güzelleştirdi. Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki ve ekip arkadaşlarına mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi. Mahalle sakinleri de çalışmalardan mutlu olduklarını belirterek Pamukkale Belediyesi'ne  teşekkür etti.

ÜSTYAPI ÇALIŞ 10 KİLOMETREYİ BULACAK”

İlçe genelinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Örki, “Halkımızın yoğun olarak yaşamlarını sürdürdüğü mahallelerimizde Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Biz de ilçe belediyesi olarak üstyapı çalışmaları yapıyoruz. Fatih ve Deliktaş mahallelerimizde çalışmaları planlanandan önce tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. Aktepe ve Karşıyaka mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Dokuzkavaklar ve Anafartalar mahallelerinde de çalışmalar en kısa sürede başlayacak. Bu mahallelerimizde yapılacak toplam üstyapı çalışması 130 kilometreyi bulacak. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri için üstyapı çalışmalarını mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde tamamlayıp, tüm sokaklarımızı pırıl pırıl hale getirmek istiyoruz. Bunun için kıymetli halkımızdan biraz daha sabırlı olmalarını istiyorum. Tüm Pamukkaleli hemşehrilerime sağlıklı günler diliyorum” dedi.