Pamukkale Belediyesinden 50 milyon liralık üstyapı sözleşmesi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden 50 milyon liralık üstyapı...

Pamukkale Belediyesinden 50 milyon liralık üstyapı sözleşmesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mart 2021 Pazartesi - 11:19Güncelleme: 29 Mart 2021 Pazartesi - 11:37
Pamukkale Belediyesinden 50 milyon liralık üstyapı sözleşmesi

Pamukkale Belediyesi, Aktepe ve Karşıyaka mahallelerinde yapılacak üst yapı yatırımıyla ilgili iki şirketle sözleşme imzaladı. Üstyapının maliyeti 50 milyon lira olarak açıklandı.

Pamukkale Belediyesi üstyapı çalışmasına devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin altyapı çalışmalarını tamamladığı Fatih ve Deliktaş mahallelerinde üst yapı çalışmaları Pamukkale Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. Bunun yanında iki mahallenin üst yapı çalışmaları için de ihale yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Aktepe mahallesi üt yapı çalışması için Amiroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Amiroğlu ile Karşıyaka mahallesi için de Akça Şirketler Grubu adına Proje Sorumlusu Mustafa Akça ve Serkan Akça’nın katılımı ile protokol imzaladı.

200 SOKAKTA ÇALIŞMA YAPILACAK

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. “Büyükşehir Belediyemiz, ilçemiz sınırları içindeki mahallelerde altyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Biz de üst yapı için hazırlıklarımızı yaptık” diyen Örki, şöyle konuştu:

“Aktepe ve Karşıyaka mahallelerimizde yaklaşık 200 sokakta, 55 kilometrelik bir uzunluğa sahip alanda üstyapı çalışması gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda 500 bin metrekare imalat yapılacak. Bu iki mahallemizde on binlerce nüfusa, binlerce aileye hizmet götürmüş olacağız. Altyapı zor iştir. Halkımız bugüne kadar bu zorluğa katlandı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İki mahallemizin üstyapı ihaleleri ilimizin iki firması tarafından alınarak vatandaşlarımıza hizmet götürülecek. Hedefimiz 1 yıl gibi bir süre içerisinde tüm sokaklarımızı, bütün evlerimizin önlerini dünya standartlarının üzerinde bir üst yapıya kavuşturmak. Bu mahallelerimizi dünya markası olan Pamukkale’mize yakışır bir hale getireceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın destekleri ve İlbank garantörlüğünde yapılacak olan çalışmanın yaklaşık maliyeti 50 milyon liraya olacak. Üstyapı çalışmalarımızın şimdiden hayırlı olmasını dilerim.”