Pamukkale Belediyesi’nde vezneler hafta sonunda açık – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nde vezneler hafta sonunda açık

Pamukkale Belediyesi’nde vezneler hafta sonunda açık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Kasım 2017 Çarşamba - 14:25Güncelleme: 22 Kasım 2017 Çarşamba - 14:25
Pamukkale Belediyesi’nde vezneler hafta sonunda açık

Pamukkale Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerinde ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım’da sona erecek olması nedeniyle vezneleri hafta sonunda açık tutacak.

Pamukkale Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemelerinin hafta içinde YSE kavşağındaki belediye ana binasında yer alan veznelerin yanı sıra, Atatürk Caddesi ve Deliktaş’taki ek binalarda bulunan veznelerden de i yapabileceği belirtildi. Açıklamada, gezici veznenin de rutin çalışmalarına devam edeceği, vatandaşların bu ödeme yeri seçeneklerini de değerlendirebileceği, ayrıcapamukkale.bel.tr resmi web sitesinde e-belediye uygulamasından ve PTT ile Halkbank şubelerinden de ödemelerin yapabileceği de bildirildi.

Pamukkale Belediyesi, emlak vergisi ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitinin son ödeme tarihi olan 30 Kasım 2017 Perşembe günü öncesinde vatandaşların mağdur olmamaları için özel tedbirler aldı. Ödemelerin son günlerinin hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle Pamukkale Belediyesi vezneleri, 25 Kasım Cumartesi ve 26 Kasım Pazar günleri de 09.00-16.30 saatleri arasında da hizmet vermeye devam edecek.

Vergi ödemelerinde vade farksız olarak world ve bonus kredi kartlarına 3 taksit, paraf kredi kartına 5 taksit yapılabileceği ifade edildi.