Pamukkale Belediyesi’nde kuş sesleriyle meclis toplantısı – D20Haber
18.05.2024, Cumartesi
17 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nde kuş sesleriyle meclis toplantısı

Pamukkale Belediyesi’nde kuş sesleriyle meclis toplantısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Ağustos 2018 Perşembe - 18:21Güncelleme: 2 Ağustos 2018 Perşembe - 18:21
Pamukkale Belediyesi’nde kuş sesleriyle meclis toplantısı

Pamukkale Belediyesi, kendi meclis salonuna kavuştu. YSE ve Özel İdare dönemlerinde bakım atölyesi olarak kullanılan alanda yapılan meclis salonunun tavanında kalan kırlangıçların yuvasına dokunulmadı. Bu nedenle de meclis toplantısı kuş sesleri arasında gerçekleşti.

Pamukkale Belediyesi, kuruluşundan 52 ay sonra kendi meclis salonuna sahip oldu. Bir dönem YSE ve Özel İdare’nin bakım atölyesi olarak kullanılan alana inşa edilen meclis salonunda ilk toplantı bugün yapıldı. Çalışmalarına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan meclisin açılışında konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, emeği geçenlere teşekkür etti.

“EN ÇEVRECİ MECLİS SALONU”

Bugüne kadar toplantılarını Büyükşehir Meclisi Salonu’nda yaptıklarını anımsatan Gürlesin, “Bu salonda ilçemiz için hayırlı ve güzel kararların alınmasını diliyorum. Eksikleri de giderilip, bir ay sonra resmi açılışını yapacağız. Tavanda kırlangıç yuvaları vardı, onlara dokunmadık. Kuş sesleriyle toplantılarımızı yapacağız. Bu özelliğiyle burası en çevreci meclis salonu” dedi.

Haberin DevamıReklam




MECLİS BİNASINDA NELER VAR?

Pamukkale Belediye Meclisi Binası, bin metrekare kapalı alana sahip. İçinde 60 kişilik meclis salonu, fuaye alanı, siyasi partiler için 3 grup odası, 1 komisyon odası, mutfak, özel kalem ve makam odası bulunuyor.

Toplantıların konuklar tarafından izlenebileceği bir platformun yanı sıra 3 led ekran ile 2 hareketli kamera yer alıyor.

SES SİSTEMİNİN AZİZLİĞİ

Bu arada toplantının başlangıcında ses sistemi problemi yaşandı. Başkanlık divanında yer alan mikrofonlar çalışmadı. Bunun üzerine Gürlesin, bir süre telsiz mikrofonla konuştu. Arıza giderildikten sonra da kurulan ses sistemi üzerinden konuşmasını sürdürdü.

İŞİTME ENGELLİLER DE UNUTULMADI

Pamukkale Belediye Meclisi Salonu’na toplantıları izlemek üzere gelecek işitme engelliler de unutulmadı. Başkanlık divanının yanında bir görevli işaret diliyle konuşmaları izleyicilere aktardı.