Pamukkale Belediyesi’nde imar değişikliği mesaisi – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nde imar değişikliği mesaisi

Pamukkale Belediyesi’nde imar değişikliği mesaisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Temmuz 2017 Cumartesi - 17:47Güncelleme: 1 Temmuz 2017 Cumartesi - 17:47
Pamukkale Belediyesi’nde imar değişikliği mesaisi

Pamukkale Belediyesi, bugün yürürlüğe giren Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği öncesi gece gündüz demeden mesai yaparak halk için çalıştı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan Bayramı da dahil olmak üzere büyük bir özveriyle çalışan personellere teşekkür ederek, “Halkımızın mutluluğu için gece gündüz çalışmamız gerekirse tüm personellerimizle çalışacağımızı bu süreçte gösterdik” dedi.

Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği geçici maddeleri uygulamasının 30 Haziran’da sona erecek olması ve Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği’nin 1 Temmuz tarihiyle birlikte yürürlüğe girecek olması, Pamukkale Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde yoğunluğa neden oldu. Yeni yasanın yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı kararla belirli mahalleler de sona erecek olan minimum net 60 metrekarenin altında yapılmayacak olan bağımsız bölüm şartından faydalanmak isteyen vatandaşlar, Pamukkale Belediyesi İmar İşleri Bölümüne akın etti.

BAYRAMDA DA MESAİ

Bu konuda ön çalışma yapan Pamukkale Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli yoğun bir tempoda çalıştı.Ramazan Bayramı’nın 2. ve 3. günleri de dahil olmak üzere gece geç saatlere kadar mesai yapıldı.

Pamukkale Belediyesi İmar ve Şehircilik İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Selim Arkan idaresindeki personel, tek tek vatandaşlarla ilgilenerek sorunlarını çözdü. Yönetmelik değişikliği sebebiyle yoğun inşaat proje başvurusu olurken, bu süreçte 600’e yakın proje incelendi.

Haberin DevamıReklam




“PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Yoğun bir tempoda çalışan personeli ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nde çalışan herkesin tek amacının halka hizmet olduğunu söyledi. Gürlesin, “Bu değişiklik bir çok vatandaşımız için çok önemliydi. Biz de gerekli önlemleri alarak Ramazan Bayramı olmasına rağmen büyük bir özveriyle çalışan tüm personellerimize teşekkür ederim. Hemen her akşam mesailer gece yarısına kadar devam etti. Bizim amacımız Pamukkale halkının mutluluğunu sağlamak. Bunun için her çalışanımızın amacı da bu. Bu dönemde gece gündüz fedakârca çalışan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Halkamızın imar konusundaki taleplerini mesai saati gözetmeden karşılanması bizim için önemli idi. Vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışmalarımız devam edecek” dedi.