Pamukkale Belediyesi şehit ve gazi annelerini unutmadı – D20Haber
11.05.2024, Cumartesi
12 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi şehit ve gazi annelerini...

Pamukkale Belediyesi şehit ve gazi annelerini unutmadı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mayıs 2021 Pazar - 15:49Güncelleme: 9 Mayıs 2021 Pazar - 18:37
Pamukkale Belediyesi şehit ve gazi annelerini unutmadı

Pamukkale Belediyesi, Anneler Günü’nde şehit ve gazi annelerini unutmadı. Gerçekleştirilen ziyaretlerle özel günün anısına hediyeler verildi.

Pamukkale Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü personeli, Anneler Günü dolayısıyla şehit ve gazi annelerini ziyaret etti. Görevliler, Anneler Günü’nü kutlayıp, verilen çeşitli hediyeler ile onların yüzlerini güldürmeye çalıştı.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki  de 2015 yılında terhisine 2 gün kala bindiği helikoptere düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Ulaştırma Er Doğan Acar, geçen yıl Suriye’nin İdlib kentinde gerçekleştirilen Bahar Kalkanı Harekatı’nda şehit olan İstihkam Uzman Onbaşı Armağan Akman ve 2018 yılında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde nöbet sırasında yüksekten düşerek şehit olan özel harekat polisi Mehmet Ali Doğan’ın ailelerini ziyaret etti.

Ailelere “her zaman yanınızdayız” mesajını veren Örki, “Bu Anneler Günü’nde, canlarını bu cennet vatan için feda eden kahraman şehitlerimiz ve gazilerimizin annelerinin yanında olmak istedik. Onların yüzlerine bir tebessüm sebebi olmak istedik. Denizli’deki tüm şehit ve malul gazilerin anneleri ya da eşlerine Anneler Günü hediyelerimizi ulaştırdık. Bu vesile ile vatan için can veren şehitlerimizi  rahmetle anarken, gazilerimize de şifalar diliyorum. Başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerin de anneler gününü can-ı yürekten kutlarım” dedi.