Pamukkale Belediyesi personeli düzenlenen iftar yemeğinde buluştu – D20Haber
17.04.2024, Çarşamba
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi personeli düzenlenen iftar yemeğinde...

Pamukkale Belediyesi personeli düzenlenen iftar yemeğinde buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Nisan 2022 Çarşamba - 10:30Güncelleme: 6 Nisan 2022 Çarşamba - 11:27
Pamukkale Belediyesi personeli düzenlenen iftar yemeğinde buluştu

Pamukkale Belediyesi personeli düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Başkan Avni Örki, iki yıl aranın ardından bir kez daha Ramazan sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İftar yemeğine  Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eşi Nur Örki, Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri, birim müdürleri ve tüm birimlerde çalışan personeller aileleriyle birlikte katıldı. Personelle tek tek ilgilenen Örki, pandemi nedeniyle verilen iki yıllık aranın ardından iftar sofrasında buluştuklarını belirtti.

“ZORLUKLARA BİRLİKTE GÖĞÜS GERDİK”

Yemekte bir konuşma yapan Örki, “Belediyemizin her kademesinde çalışan arkadaşlarımız, anne, baba, eş ve çocuklardan oluşan büyük Pamukkale Belediyesi ailesi toplandı. Birbirini seven, birbiriyle vatan için, bayrak için Pamukkale’de yaşayan vatandaşımızın huzuru için el ele, kol kola vermiş her kim varsa o sevenler büyük bir sevdalı ordusuyla bugün birlikte yan yana. Yüce rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin, kem gözlerden nazarlardan saklasın” dedi.  Yaşanan zorluklara Pamukkale Belediyesi olarak el birliğiyle göğüs gerdiklerini kaydeden Örki, “Şimdi yeni ve daha güzel günlere doğru yelken açma vakti geldi. Daha geçen sene bir araya gelelim diyorduk, küçük bir çekirdek ailenin bile bir araya gelmesine engeller çıkıyordu. Şimdi böyle büyük bir aile olarak bir araya gelebiliyoruz. Kıymetini bilmek, yüce rabbime bol bol şükürler etmek lazım. İnşallah sağlık sıhhat içerisinde nice güzel günlerde kavuşmak dileğiyle, ramazan ayınız kutlu ve mübarek olsun” ifadelerini kullandı.”