Pamukkale Belediyesi nakdi yardımı için başvurular sürüyor – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi nakdi yardımı için başvurular...

Pamukkale Belediyesi nakdi yardımı için başvurular sürüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Haziran 2021 Cuma - 14:30Güncelleme: 11 Haziran 2021 Cuma - 17:13
Pamukkale Belediyesi nakdi yardımı için başvurular sürüyor

Pamukkale Belediyesi tarafından esnafa yönelik 1.400 liralık nakdi yardım için başvurular devam ederken, ilçe esnafı da destek için teşekkür etti.

Pamukkale Belediye Meclisi’nce alınan karar doğrultusunda, coronavirüs nedeniyle maddi zorluklar yaşayan esnafa 1.400 TL’lik nakdi yardım için başvurular sürüyor. Müracatlar www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılırken, gelen talepler için YSE’de bulunan ana hizmet binasında masa oluşturuldu.

ESNAF DESTEKTEN MEMNUN

Osman Berkman: Coronavirüs nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadık. Dükkan kirasını bile parça parça öder duruma geldik. Pamukkale Belediyesinin bu desteğini duyunca mutlu olduk. Bu parayı alınca dükkan kirasını ve elektrik parasını ödeyeceğim. Bu destek bizler için bir anlamda ilaç gibi gelecek.

Gülsüm Ceray: Pamukkale Belediyesinin destek kararı bizleri memnun etti. Bu haktan yararlanmak için başvurumuzu yaptık. Bize nefes aldıracak olan bu destek için Pamukkale Belediyesine ve başkanımız Avni Örki’ye teşekkür ederiz.

Mehmet Küçük: Pandemi nedeniyle çok sıkıntılar yaşadık. Uzun süre kapalı kaldık. 1400 TL’lik bu destek bizim için çok önemli. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Betül Gürkaplan: 17 senedir bu işi yapıyorum. Pandemiden dolayı sıkıntılar yaşadık. Pamukkale Belediyesinin bize verdiği 1400 lira ile kiramızı, elektrik ve su faturalarımızı ödeyeceğiz. Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum

Tevfik Dingil: 13 yıllık esnafım. Pandemide çok sıkıntı yaşadık. Esnaflar adına hem nakdi destek için hem de bu dönemde yanımızda olduğu için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ediyorum.