Pamukkale Belediyesi kurslarında son başvuru tarihi 10 Ekim – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi kurslarında son başvuru tarihi...

Pamukkale Belediyesi kurslarında son başvuru tarihi 10 Ekim

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ekim 2021 Pazartesi - 10:08Güncelleme: 4 Ekim 2021 Pazartesi - 10:08
Pamukkale Belediyesi kurslarında son başvuru tarihi 10 Ekim

Pamukkale Belediyesi, kış dönemi kursları için kayıtların sürdüğünü, son başvuru tarihinin 10 Ekim Pazar günü olduğunu duyurdu.

Pamukkale Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen kursların kış dönemi kayıtları devam ediyor. Program dahilinde engelliler ve kadınlar için el sanatları, biçki dikiş, seramik porselen çiçek yapımı, satranç, etkili ve hızlı okuma, Almanca (A1) seviyesi, İngilizce (A1) seviyesi, bağlama, diksiyon, ebru, halk oyunları, işaret dili dersleri verileceği belirtildi. Kursların Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi üzerindeki ek binasında gerçekleşeceği bildirildi. Ayrıca, Dokuzkavaklar Zeybek Cami altı ve Fatih Kapalı Pazar Yeri’nde de el sanatları kursları açılacağı kaydedildi. Burada açılacak el sanatları kurslarına katılmak isteyenler başvuruları ilgili mahalle muhtarlıklarına yapılabileceği ifade edildi.

Coronavirüs salgını sebebiyle pandemi kurallarının uygulanacağı ve aşı şartı ile katılım yapılabilecek olan kurslara başvurular 10 Ekim Pazar günü saat 24.00’te sona ereceği açıklandı. Kurslara başvuruların www.pamukkale.bel.tr adresi ile birlikte Pamukkale Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden de ilgili linklere ulaşarak başvuru yapılabileceği, belirtildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, vatandaşların ilgi gösterdiği kurslar sayesinde birçok kişinin zamanını iyi değerlendirdiğini ifade ederek, “Yaz ve kış dönemlerinde devam eden kurslarımıza gösterilen ilgi sevindirici. Kış dönemi için kayıtlarımız devam ediyor. Her yaştan vatandaşımız kendi ilgi alanına göre seçtiği kursa katılarak zamanını iyi değerlendirme imkanına sahip olabilir. Tüm vatandaşlarımızı bu kurslara bekliyoruz. Hemşehrilerimizi başvuru için belirlenen 10 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını yapmalarını rica ediyoruz” dedi.