Pamukkale Belediyesi, iş yerlerini ücretsiz dezenfekte ediyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi, iş yerlerini ücretsiz dezenfekte...

Pamukkale Belediyesi, iş yerlerini ücretsiz dezenfekte ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Haziran 2020 Perşembe - 13:54Güncelleme: 4 Haziran 2020 Perşembe - 13:54
Pamukkale Belediyesi, iş yerlerini ücretsiz dezenfekte ediyor

Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki esnafın iş yerlerini ücretsiz dezenfekte ediyor.

Pamukkale Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde vatandaşlara hizmet veren esnafın iş yerlerini ücretsiz olarak dezenfekte ediyor. İlçe sınırları içindeki mahallelerde faaliyet gösteren esnafın dükkanları dezenfekte edilerek, steril hale getiriliyor.

PAMUKKALE BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Pamukkale Belediyesinin yaptığı dezenfekte hizmetinden memnun olduğunu dile getiren otel işletmecisi Mehmet Gün, “Yapılan dezenfektan işleminden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye ve tüm ekibine çok teşekkür ederim. Bu tür faaliyetler bizim içimizi rahatlatıyor” dedi.

Fotoğrafçılık yapan Mert Özkan ise, “Pamukkale Belediyesi her konuda olduğu gibi bizim yanımızda. Dezenfekte işlemi önemli. Bundan sonra müşterilerimize daha sağlıklı hizmet verme imkanı sağlayan Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ederim” diye konuştu.

Pideci İbrahim Balamir de “Dezenfekte işlemi hem kendi sağlımız hem de halkımızın sağlığı için çok önemli. Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki’ye bu hizmetinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Pastane işletmecisi Salahi Hız da Pamukkale Belediyesi tarafından işyerlerinin baştan sona dezenfekte edildiğini, böylece müşterilerine daha hijyenik bir ortamda hizmet sunma olanağına kavuştuğunu söyledi.

“HALKIMIZIN SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ”

Türkiye’nin coronavirüs ile önemli bir mücadele verdiğini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise, devletin tüm gücüyle vatandaşların yanında olduğunu, Pamukkale Belediyesinin de ilk günden itibaren imkanlarını halk için seferber ettiklerini belirtti. Örki, şunları söyledi:

“İlk önceliğimiz her zaman halkımızın sağlığı oldu. Kamu kurumları, camiler, okullar ve halkımızın kullandığı pazar yerleri, sokak ve caddelerde dezenfekte işlemleri gerçekleştirdik. Bunun yanında 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evlerini ücretsiz dezenfekte ettik. Ayrıca on binlerce vatandaşımızın araç dezenfektesi işlemlerini yaptık. Esnaflarımızın da bu zor zamanlarında yanlarında olduk. Pandemi nedeniyle faaliyetlerine ara veren kiracılarımızdan bu dönemde kira ve bu döneme ait ilan ve reklam vergilerini de almadık. Uzun süre sonra faaliyete geçen berber, bayan kuaförü ve güzellik salonlarının dezenfektesini de ücretsiz olarak gerçekleştirdik. Yeni normal hayat dönemine geçtiğimiz bu günlerde de vatandaşlarımıza hizmet veren esnaflarımızın işyerlerini de ücretsiz olarak dezenfekte ediyoruz. Çalışmalarımız ilçe genelinde devam edecek. Biz Pamukkale Belediyesi olarak çalışmalarımızı sevgi, emek ve güvenle yapıyoruz.”